Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

ELIBERARE EMOTIONALA CONSTIENTA & TERAPIA CRANIO-SACRALA cu Iulia Cretu

Numele meu este Iulia, sunt extrem de pasionata de complexitatea umana si lumea care ne inconjoara si, datorita informatiilor, tehnicilor si experientei personale, am ales sa facilitez si sa ghidez sesiuni de eliberare emotionala, implicit sa comunic mai departe din cunoasterea dobandita. Intentia mea este de a te ghida spre ceea ce este posibil, iar in felul acesta o sa descoperi ca esti mai mult decat crezi ca esti, ca exista un potential infinit pe care il poti accesa si toate resursele necesare sunt deja la tine, in interiorul tau.

ELIBERARE EMOTIONALA CONSTIENTA
Principala metoda pe care o utilizez in sustinerea procesului de eliberare si integrare este THETA HEALING®, pe care imi place sa o combin cu diverse tehnici invatate si experimentate de mine in scopul facilitarii procesului, printre care enumar CODUL EMOTIILOR, METODA SEDONA, LETTING GO.
THETA HEALING® este o metoda de meditatie prin intermediul careia creierul acceseaza intr-o maniera rapida undele cerebrale teta si are la baza diverse instrumente practice, transformarea fiind mult mai usoara prin imbinarea acestora. Undele teta induc starea de relaxare profunda si sustin procesul de accesare a cunoasterii intuitive, a inspiratiei, a diverselor raspunsuri la intrebari importante si permit conectarea cu subconstientul, ele fiind calea de comunicare dintre constient si subconstient. In aceasta stare de relaxare, cu ajutorul instrumentelor practice ale tehnicilor de eliberare, ceea ce te limiteaza poate fi inlocuit cu informatii benefice ce iti vor aduce in viata ta situatii diferite, abundenta, echilibru, fericire, intelegere, acceptare si multe altele.
Baza acestei tehnici, cat si a celorlalte, consta in credinta existentei unei forte supreme, in sursa vietii dincolo de planul fizic, in energia creatoare a tot ceea ce exista si, pentru ca este o metoda psiho-cuantica/energetica, permite identificarea intr-un mod rapid si eficient a cauzei emotionale, a sistemului de convingeri limitative care sustin o anumita situatie nefavorabila in viata ta.
La fel ca theta healing, metona sedona, letting go, codul emotiilor, contin o serie de intrebari si instrumente specifice ce au ca rol constientizarea, eliberarea si integrarea aspectelor din fiinta ta.

BENEFICII THETA HEALING/METODE DE ELIBERARE EMOTIONALA
-schimbarea credintelor/convingerilor care limiteaza exprimarea de sine
-amplificarea capacitatii de autovindecare a corpului
-eliberarea emotiilor captive si a blocajelor
-eliberarea fricilor si fobiilor
-cresterea si amplificarea capacitatii de manifestare
-tehnici de manifestare
-vindecarea si imbunatatirea ata relatiilor cu cei din jur, cat si relatia cu banii/sanatatea/corpul/mintea/spiritul
-descoperirea cauzelor depresiei, anxietatii, atacurilor de panica si vindecarea acestora
-vindecarea cauzelor afectiunilor fizice
-schimbarea perspectivei asupra vietii si a lumii exterioare/interioare

Cost: 90 minute – 180 lei

————————————————————————————–

TERAPIA CRANIO-SACRALA este o metoda blanda si non-invaziva ce evalueaza functionarea sistemului craniosacral si contribuie la imbunatatirea acestuia prin stimularea si sustinerea procesului natural al corpului de autovindecare. Terapeutul poate simti in ce zona a corpului exista restrictii in acest sistem, iar dupa aceasta examinare sunt aplicate tehnici manuale blande pentru a facilita procesul de eliberare.
Din pacate, functionarea optima a acestui sistem este dezechilibrata de traumele de ordin fizic si psihic pe care le suferim. Neprocesarea si neintegrarea in totalitate a emotiilor in momentul in care apar poate afecta viata de zi cu zi, acestea manifestandu-se sub diverse forme la nivelul corpului fizic.
Rolul terapeutului este acela de intermediar in acest proces de echilibrare, corpul avand nevoie doar de un stimul pentru a-si restabili mediul sanatos de functionare. Echilibrarea survine in urma eliberarii tensiunii stocate la nivel celular, unde sunt inregistrate informatii, printre care si traumele emotionale. In timpul terapiei reactiile corpului sunt diverse, de la relaxare profunda, la furnicaturi sau senzatii subtile in corp, uneori chiar amintirea sau retrairea momentelor in care acele traume au fost inregistrate de corp. Toate aceste senzatii de tip fizic si emotional sunt, de fapt, reactii normale ale corpului care se manifesta pe masura ce fascia se detensioneaza.

BENEFICII TERAPIE CRANIO-SACRALA
-stimularea procesului natural al corpului de autovindecare
-eliberarea tensiunilor stocate in structurile corpului
-vindecarea cauzelor afectiunilor fizice (acute, cronice)
-imbunatatirea sistemului imunitar, nervos central, digestiv, endocrin, limfatic, circulator, etc.
-eliberarea somatoemotionala (constientizarea si eliberarea cauzei emotionale a unei tensiuni sau disfunctii)
-reducerea stresului, depresiei, anxietatii, atacurilor de panica
-accesarea unei stari de relaxare si regenerare
-prevenirea si intretinerea unui organism sanatos

Cost: 60 minute – 130 lei

Select Language »