Dumnica 29.05.22,
18:00-21:00 | Sala 1
Rebirthing Breathwork by Jani

Te invit la o nouă sesiune de Rebirthing Breathwork 🤗
✅ Acesta este un eveniment potrivit pentru tine dacă ești în căutarea unei experiențe unice și profunde, îți dorești să schimbi anumite convingeri negative, sau pur și simplu vrei să experimentezi o metodă blândă dar puternică, care să te ajute să deblochezi emoțiile negative captive și să le eliberezi, să vindeci traume ale copilăriei, sau măcar să te poziționezi diferit față de acestea, să te descoperi, să înveți câte ceva despre lumea ta interioară
și să trăiești mai bine în viața ta.

❓Ce vom face?
✔️Deschidem sesiunea de respirație cu exercițiu de conectare u ceilalți, altul de conștientizare a situațiilor cu care ne confruntăm, și ultimul, de setare a intenției.
✔️Respirația propriu zisă, acompaniată de sunetele vindecătoare ale gongului, bolurilor tibetane și tobei șamanice.
✔️Sharing de grup pentru cine dorește să împărtășească experiența.
⏳Durata sesiunii: 3 ore

📆Când?
Duminică 29 Mai, orele 18.00

📍 Unde? :
Sambodhi Studio( Str. Popa Rusu 16 A)

🍀 Contribuția ta: 150 lei
Locuri disponibile: 12
Pentru rezervarea locului se va plăti integral suma de 150 de lei (nereturnabili)

🗝 Facilitator:
Jani Weizman, instructor de yoga 900 de ore acreditate, facilitator în tehnica de respirație Rebirthing, în formare-Facultatea de Psihologie.
⁉️Respirația energetică conștientă( Rebirthing) este o metodă de respirație sigură și naturală, care ne conectează cu mintea noastră subconștientă
-casa gândurilor, credințelor și dorințelor noastre cele mai profunde. Pe lângă faptul că este o formă de terapie care te poate ajuta cu diverse probleme, de la depășirea anxietăților, vindecarea traumelor din copilărie chiar și trauma nașterii, la dificultățile pe care le întâmpini în relațiile cu ceilalți. Poate fi de asemenea, un simplu instrument pentru a te cunoaște mai bine pe interior.
‼️Cel mai important aspect rămâne acela că este un proces de transformare continuu care te ajută să crești, să îți gestionezi mai bine emoțiile, mintea și corpul, permițându-ți în cele din urmă să obții o stare de bine în viața ta de zi cu zi.

🌀Prin utilizarea respirației într-un mod circular, ceea ce înseamnă fără a face pauză între inspir și expir, se creează un flux de energie în corp. Acest flux de energie „forțează ușor” sau ajută la deblocarea emoțiilor negative stagnante și la eliberarea lor. Prin intermediul acestei respirații te poți elibera de programe, tipare, credințe limitative negative.

❤️‍🩹Respirația energetică conștientă vindecă și lucrează în toate planurile – fizic, spiritual, psihologic și emoțional. Blândă și relaxată, dar și dinamică și puternică, această respirație ne învață să ne echilibrăm viața și să fim în armonie cu noi înșine și cu mediul înconjurător.

✨În cele din urmă, după o astfel de sesiune , o persoană se simte calmă, clară și eliberată, adesea schimbând semnificativ modul în care se simte față de sine sau față de o situație. S-au raportat, pe alocuri, stări euforice și de beatitudine la finalul unei sesiuni de respirație 🤩

🎵🎶Sesiunea va fi acompaniată de muzică și de suntele vindecătoare ale gongului tibetan, bolurilor și tobei șamanice.
☯️Această tehnică nu este legată de nicio religie particulară, dar este cu siguranță profund spirituală.

👣Tot ce trebuie să faci este să te aduci pe tine în haine cât mai lejere, cu o atitudine plină de încredere, cu inima și mintea deschisă, și cu intenția clară că este pentru binele tău mai înalt.

✔️Saltele avem, pernuțe avem. Pixul și foaia le aduc eu. Iți recomand să îți aduci o păturică, cu siguranță îți va folosi și poate o mască sau o eșarfă pentru a-ți acoperi ochii. Recomandarea mea ar fi să nu mănânci cu 3-4 ore înainte.

⚠️Acest tip respirație nu este recomandată persoanelor cu antecedente de anevrism, probleme cardiovasculare, hipertensiune arterială, afecțiuni oculare
( glaucom), osteoporoză sau orice leziuni fizice sau intervenții chirurgicale recente. De asemenea, nu este recomandată persoanelor care suferă de epilepsie, depresii severe sau care sunt sub tratament psihiatric.

Contact:
📞 0720443844
💌 jani.breathwork@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *