Sambata 09.04.22, 10:00
Kalari Yoga – Workshop

Te invit la primul WORKSHOP de Kalari Yoga din România.
Vino și tu să descoperi prima formă de arte marțiale yoghine din lume, artele marțiale vedice -Kalaripayattu.

Sistemul de practică Kalaripayattu este un sistem înrudit cu practica de yoga, numai că forma asanelor este mult mai dinamică și au un caracter practic de autoapărare în caz de nevoie.

Practica de Kalaripayattu este o formă de mișcare care ne permite să acumulăm energie și să o distribuim către zonele unde noi avem nevoie. Având o practică regulată de Kalari Yoga obținem flexibilitate, agilitate și coordonare a corpului, dezvoltăm puterea și rezistența atât fzică cât și psiho-emoțională, concentrarea și simțul direcției și cel mai important ne ajută să devenim conștienți de posibilitățile noastre, dezvoltându-ne o percepție mult mai profundă asupra realității.

Instructor:
Constantin Mușat este singurul instructor autorizat de Kalaripayattu din România cu o experiență practică de peste 10 ani în diferite școli și stiluri marțiale. După mulți ani de practică și studiu a fost acceptat să învețe și să fie ghidat în această artă tradițională într-o școală autentică vedică din India de Sud, Anjaneya Kalari Sangam din Kerala, care a păstrat și cultivat secretele acestei arte de peste 12 generații.
Studiul Kalaripayattu cuprinde mai multe discipline vaste și interconectate, artele marțiale, ayurveda și tratamente sidhha, astrologie, astronomie și upasana (tehnicile avansate de meditație și samadhi).
De asemenea el este terapeut în masajul ayurvedic, trainer pentru dezvoltarea intuiției și membru în cadrul Centrului de Studii Vedice Iskcon București.


Sambata 9 Aprilie
10:00-11:45
Locație: Sambodhi Studio – Yoga, Meditation, Massage, Events
Strada – Popa Rusu 16A

Participare: 90 Ron

Înscrierea și rezervarea locului se face telefonic sau prin mesaj (specificați Kalari – Numele) – 0745427460
Pentru înregistrare este necesară achitarea avansului până la dată de Vineri 8 Aprilie.

Va așteptăm cu drag!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *