Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Duminica 17.04.22,
14:00 | Sala 3,
Visul Salciei – Atelier de creat dream-catchere și călătorie șamanică

Event details

  • October 5, 2022
  • Wednesday, 5:55 PM to 5:55 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Bun găsit, dragi suflete creatoare!
Am primit inspirație pentru această lună aprilie de a vă invita chiar în duminica Floriilor să ne bucurăm împreună în mod creativ de această sărbătoare magică și de simbolul salciei.

Ce vom face?
Vom aduce rămurele de salcie culese cu blândețe și respect, vom împleti un cerc din ele și vom crea un prinzător de vise pornind de la acesta și adaugând alte materiale.
Pentru a putea porni cu o intenție conectată cu spiritul acestei minunate plante și cu arhetipurile care vin prin ea în subconștientul nostru, vom începe prin a face o călătorie cu toba șamanică în care vom cere ghidare de la acest copac minunat.

Astfel, aducem sclipiri de magie din suflet și dăm viață și însemnătate la ceea ce creăm. Prinzătorul de vise care va ieși din mâinile noastre va rămâne astfel mai departe cu noi în anul care vine și ne va aminti de aceste sclipiri de magie și de intențiile puse.
Tema care a apărut la mine în raport cu salcia este îmbrățișarea suferinței și conștiința că aceasta aduce Grație. Ne transformăm și dăm voie vieții să curgă prin noi din ce în ce mai mult atunci când alegem să privim momentele de suferință cu alți ochi, să le dăm spațiu în interiorul nostru, blândețe și răbdare pentru durata procesului.

Cum ne organizăm?
Întâlnirea noastră va dura 3 ore, vom începe cu partea de meditație și contemplare, după care vom lua o scurtă pauză și vom continua cu partea practică, în care vom face împreună dream-catcherele.
Sunteți invitați să căutați o salcie în drumul vostru spre atellier și să vă luați câteva minute să o priviți, să o ascultați, să vă conectați la spiritul ei, înainte să îi cereți să vă dea câteva din rămurelele ei.
Eu voi aduce oricum mai multe rămurele, dacă se întâmplă să nu puteți îndeplini această misiune, veți avea oricum toate cele necesare la dispoziție.
Vom mai avea ațe, flori, pene și biluțe pentru a ne putea decora dream-catcherele după plac.
Vă rog să vă confirmați participarea la eveniment printr-un mesaj pe whatsapp, telefon sau sms la numărul 0724356046 sau printr-un mesaj la Sambodhi Studio. Locurile sunt limitate la 10.

Costurile atelierului:
O persoană – 70 de lei
Două persoane împreună – 120 de lei
Ne vedem la ora 14 la Sambodhi Studio, str Popa Rusu 16A. Vă rog să ajungeți cu 5-10 minute înainte pentru acomodare și să nu întârziați mai mult de 15 minute.
Vom avea ceai și biscuiți la dispoziție pentru pauză. Să veniți îmbrăcați lejer.
Vă aștept cu drag și joacă!
Flavia Cioceanu

Lyra Dream Catchers & Visul Libelulei

Select Language »