Duminica 16.01.22
Extended GONG BATH cu Simona Sidonia

Te invit sa experimentezi o imersiune totala in lumea sunetului, sa-ti lasi corpul si mintea sa se relaxeze in vibrația gongului, sa exploram impreuna cum putem fi mai usori, mai linistiti si mai increzatori.

Sunetul este un instrument minunat pentru vindecare și relaxare. Este o limbaj universal pe care il intelegem cu totii. Sunetul este energie care vibreaza, transcende limbajul si este fundamentala pentru existenta. Sunetul ne poate vorbi fără cuvinte și are puterea atat de a ne linisti, cat si de a ne entuziasma. Terapia sonora este putin diferita de muzica, este fara ritm si ne poate ajuta sa ne indreptam catre stari profund meditative.

Gong-ul este cunoscut ca fiind un puternic instrument de transformare. Expunerea regulata la undele sonore ale gongului contribuie la vindecarea corpului mental, emotional si fizic. Gong-ul induce o stare meditativa, in care frecventele undelor cerebrale sunt incetinite semnificativ, pentru a permite receptorului sa experimenteze niveluri profunde de liniste mentala și relaxare, dar aduce si un nivel mai inalt de constientizare.

Evenimentul va cuprinde:
🏃🏻‍♀️ incalzire scurta si usoara
🧘🏻‍♀️ respiratie / meditatie
🎶 baie de gong si alte sunete vindecatoate
Duminica, 16 ianuarie, ora 17:00-18:30
Rezervări: whatsapp @0722250430
Evenimentul se va desfasura cu un minim de 5 participanti si un maxim de 12 participanti.
Donație recomandată 50 de lei

despre Simona Sidonia:
“In prezent, pasiunea mea cea mai mare este sunetul. In 2017 am descoperit cu fascinație puterea vibrației și sunetul incredibil al gongului. Din 2019 sunt Gongmaster certificat (GMT UK cu Don Conreaux si Aidan McIntyre, nivelul unu si nivelul doi) iar acum sunetul este parte integrantă a vieții mele. Intenția mea este să împărtășesc cat mai multor oameni, magia sunetului și vibrația vindecatoare a gongului.
Pasionată de inteligența corpului și de mișcare in general, am descoperit yoga în 2009 și de atunci am practicat diferite stiluri: Hatha, Vinyasa, Yin Yoga, Kundalini Yoga, Gong Yoga. Yoga și meditația m-au condus pe un drum minunat al descoperirii de sine și al dezvoltarii personale.
Din 2013 am integrat in lucrul cu corpul experienta mai ludica dar la fel de profunda a dansului. Am participat la numeroase ateliere de dans contemporan si contact improvisation cu diferiti coregrafi romani si straini. Dansul ma readuce mereu in prezent, ma invata sa-mi locuiesc corpul cu bucurie, sa-l extind si sa-i dizolv limitele, sa ma conectez firesc si profund cu ceilalti”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *