Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Duminica 15.05.22,
19:00-21:00 | Sala 3,
Respiră Profund – Breathwork Journey

Event details

  • November 26, 2022
  • Saturday, 3:32 PM to 3:32 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Dă-ți voie să lași în urma ce nu te mai ajută. Toate gândurile, tiparele, obișnuințele care fac parte din tine, dar care te țin în loc, nelăsându-te să avansezi. Așa faci loc pentru ca ceva nou să se nască. Adu-ți mai multă ușurință în viața ta, dă-ți voie, trăieste-ti potențialul.
Alătură-te la o seară de breathwork journey de tipul ActiveBreath. Roxana îți va fi ghid pe tot parcursul acestei călătorii. Lasă-ți valurile propriei tale respirații să te conecteze cu înțelepciunea din tine, asumându-ți rolul de propriul tău vindecător.

Data: Duminică, 15 Mai 2022
Ora: 19:00
Durată: Aproximativ 2 – 2.5 ore
Locație: Sambodhi Studio, Strada Popa Rusu 16A
Contribuția ta: 100 Ron. Dacă suma prezinta o problemă, contacteaz-o direct pe Roxana.
Înscriere: Locurile sunt limitate și se rezervă prin plătirea unui avans de 50 Ron (nereturnabil). Înregistrează-te cu Roxana la 0721.399.364.

Programul serii:
– Cerc de deschidere cu introducere în practică și setarea intențiilor individuale
– Breathwork, practică ghidată ActiveBreath cu muzică
– Timp pentru integrare
– Cerc de închidere și împărtășiri (opționale)
Cu ce să vii:
– O minte și inima cât mai deschisă
– O mască de ochi sau o eșarfă
– O păturică
– O sticlă de apă
– Haine lejere
– Un jurnal si pix, în caz că vrei să-ți notezi eventualele conștientizări din timpul practicii.
**Recomand să nu ajungi cu stomacul plin**

Despre ActiveBreath:
Tipul de breathwork ActiveBreath vine de la profesorul Roxanei, David Elliott din SUA, care a antrenat sute de facilitatori în acest stil. Este o practică simplă, blândă și în același timp puternică, inhaland 10% mai mult aer decât respirația normala. Respirația se practică în 3 etape, pe gură. Se inspiră în abdomen, urcând inspirația până în piept și apoi se expiră. Această tehnica de respirație poate deschide corpul emoțional și energetic, poate debloca energiile statice și emoțiile reprimate. Respirația asta te ajuta să te uiți mai adânc în tine însuți, să-ți accesezi intuiția și să primești răspunsuri de la înțelepciunea ta profundă, susținându-te în forma cea mai benefică pentru tine.

Gazda:
Roxana Șufan este facilitatoare antrenată în breathwork, profesoară de meditație mindfulness, facilitatoare în relaționare autentică și practicantă de Reiki, Sphe-Re și metode de vindecare intuitivă. Roxana are și o bază în științele naturale, cu doctorat în biologia moleculară și o carieră anterioară în industria farmaceutică în SUA și Canada. Înțelegând ambele perspective, îi place să combine perspectiva spirituală cu cea fizică, a vieții cotidiene. Născută în România, Roxana a locuit în străinătate majoritatea vieții ei și de abia recent s-a întors în România.

Select Language »