Duminica 13.02.22, 18:30
Cei 6 HOTI ascunsi care te impiedica sa ai relatia de cuplu ideala!

Te-ai întrebat vreodată de ce unele persoane sunt mai “norocoase” în dragoste iar altele nu? Unii au senzatia ca relatia de cuplu ar trebui “sa mearga” de la sine, sau invers, renunta mult prea usor spunand “nu a fost sa fie!” din diverse motive punand pe seama destinului provocarile care apar.

Nimeni nu a ajunge maestru fara sa aiba parte si de “teste”! Ele nu sunt nimic altceva decat trepte de evolutie pentru a deveni… maestri in iubire! Iar ca orice maestru desavarsit avem nevoie de resurse, antrenament si uneltele potrivite in Calatoria noastra!

Astfel, la fel ca in viata, relatia de cuplu este ca un “santier in lucru” in care merita sa investim si sa invatam tot timpul. La fel cum in orice alt aspect din viata noastra avem nevoie sa invatam cum se fac lucrurile, la fel se intampla si cu relatia de cuplu!

Atunci cand ne certam cu persoana iubita parca ne transformam si nu mai suntem noi!

Ne nastem in aceasta viata si parintii sunt modele de relatie pentru noi si mai tarziu cand crestem aflam ca, de fapt, parintii nu au avut o relatie ideala. Si fie ca vrei sa recunosti sau nu, modelul relatiei lor ne “bantuie” ca un adevarat hot, manifestandu-se in viata noastra actuala in cele mai nepotrivite moduri!

Totusi, tu INTUIESTI ca poti mai bine!

Ca esti mai bun decat ei. Desi avem mai multe resurse si suntem inconjurati de un ocean de informatii, cu toate acestea relatia noastra de cuplu parca este ca in zicala : “Aschia nu a sare prea departe de trunchi!”

Te-ai gândt de ce persoana iubită nu percepe situațiile relaționale la fel ca tine?

Cand apar discutii in cuplu, cumva parca se asterne o ceata densa si tulbure peste judecata noastra! Atunci cand apare “hotul” conflictului si ne certam cu persoana iubita, ne schimbam si nu mai suntem noi, nu mai judecam lucid!

Stiai ca daca ai o discutie dificila cu partenerul tau si pulsul inimilor voastre depasesc 100 de batai pe minut se activeaza creierul reptilian care genereaza o reactie instinculala de lupta sau fugi?

An aceasta situatie nu mai poti auzi ce spune partenerul, nu mai poti avea empatie si nici capacitatea de a intelege ceva. Discutia devine un macel intre doua fiinte incoltite ce vor sa fuga sau sa-l agreseze pe celalalt. In acele clipe… adio argumente, daca nu stii cum sa combati hotul criticii si al victimizarii!

Ce vei invata la acest eveniment?

Fiecare relatie este unica si totusi exista principii universale care, daca sunt intelese si aplicate, ne pot duce de la o relatie nefericita la una plina de semnificatie, iubire, fericire si evolutie in doi.

Vei intelege in primul rand ce anume va saboteaza relatia si in al doilea rand CUM sa dezamorsezi problema! Vei primi atat informatia pretioasa care te ajuta sa identifici “hotii”, cand si unde apar ei, cat si uneltele cu care sa ii combati: metode și soluții neașteptat de simple pentru a-ți îmbunătăți rapid și vizibil relația de iubire, transformand-o într-un adevărat paradis.

Iar dacă nu ești încă într-o relație vei invata sa pui o baza solida pentru cand partenerul ideal va aparea, scutindu-te astfel de certuri si probleme care ar putea sa duca rapid la despartire!

 • ❤️ Piramida relatiei – principiile unei relatii abundente pe toate planurile
 • ❤️ Ce harta a Iubirii ai tu si care este harta partenerului
 • ❤️Cele 6 nevoi fudamentale si cum iti alegi partenerul ideal in functie de ele?
 • ❤️ Cele 12 arhetipuri ale energiei iubirii care te ajuta sa intelegi nevoile partenerului si sa previi conflictele
 • ❤️ Mitul #1 despre rolul unei relatii de cuplu si cum intelegerea gresita a lui duce la certuri, reprosuri si despartire
 • ❤️ Cei 6 HOTI ai iubirii care omoara orice relatie cu o rata de 100% acuratete
 • ❤️ Strategia de 6 luni care te ajuta sa manifesti relatia ideala
 • ❤️ Cele 3 tipuri de conflict in cuplu cum le gestionam
 • ❤️ Ce sunt incercarile de repconectare si de ce ele pot amplifica iubirea intr-o relatie in timp ce diminueaza conflictele
 • ❤️ Cum se gestioneaza nevoile ei si nevoile lui intr-o relatie de cuplu si ce este “banca de iubire”;
 • ❤️ Cuplu imatur VS Cuplu matur sau Profan VS Spiritual
 • ❤️ Exercitiu practic de conectare pentru a dezactiva orice conflict si a creste iubirea in relatie

BONUS: la final vizionam impreuna un film inspirational care prezinta intr-un mod artistic temele abordate la training si invatam sa privim cu alti ochi relatia de iubire!

Inscriere-te acum

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *