Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Duminica 10.04.22, 14:00
Keepers of the Garden: Atelier Womb Yoga & Fotografie Terapeutică

Event details

  • October 5, 2022
  • Wednesday, 6:21 PM to 6:21 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Dorul profund de sororitate, de intimitatea spațiului vindecător alături de femei magice, a dat naștere atelierului 𝗞𝗲𝗲𝗽𝗲𝗿𝘀 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗚𝗮𝗿𝗱𝗲𝗻.

Dragi surori, haideți să sorbim împreună nectarul dulce al vieții și să ne deschidem inimile. Să ne amintim împreună de comorile ascunse pe care le purtăm în noi.
E timpul recunoștinței împărtășite pentru zestrea noastră feminină.
E timpul să creăm ofrande de mulțumire pentru energia creatoare pe care o purtăm în pântec.
E timpul să ne întoarcem la noi, să ne oprim pentru a ne așeza în liniște, în rugăciune și binecuvântare în grădina interioară.
Îngrijirea este o parte foarte importantă a grădinăritului. Grădinarul care obține din abundență roade, este grădinarul care și-a îngrijit grădina pe parcursul întregului proces. De la pregătire și alegerea semințelor până la recoltarea și pregătirile de toamnă pentru primăvara viitoare, grădinarul îngrijește constant grădina.
Îngrijirea grădinii spirituale a sufletului este, de asemenea, ceva de care avem nevoie să fim conștiente. Dacă nu ne facem timp să ne hrănim, cum putem ști cum să-i hrănim pe alții? Așa cum grădinarul își va face timp să îngrijească grădina, la fel și noi avem nevoie să ne îngrijim de ființa noastră.
Ideile, speranțele, visurile noastre fac parte din ființa noastră interioară și merită cele mai bune șanse de manifestare.
Dacă simți chemarea, te așteptăm pe 𝟭𝟬 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹𝗶𝗲, de la 𝟭𝟰.𝟬𝟬 la 𝟭𝟴.𝟬𝟬, împreună explorăm și hrănim corpul – sufletul – mintea.

𝗖𝗘 𝗩𝗢𝗠 𝗙𝗔𝗖𝗘:
🌺 Ne lăsăm inima deschisă prin cacao ceremonială
🌺 Ne descoperim corpul și vocea ca părți esențiale ale grădinii
🌺 Ne conectăm cu inima, pântecul și acordăm atenție conștientă râurilor de energie vitală ce curg prin noi
🌺 Deschidem calea către sursa interioară de putere
🌺 Explorăm resursele „grădinii” interioare folosind un meta-dialog vizual
🌺 Cultivăm și hrănim o relație conștientă cu sine
Timp de 4 ore, vom lucra cu blândețe și compasiune folosind practici profunde:
🌼 Cerc de Femei
🌼 Cântece medicinale & cacao ceremonială
🌼 Womb yoga & practici terapeutice pentru sâni, abdomen și pelvis
🌼 Fotografie terapeutică
🌼 Meditație ghidată
🌼 Arta colajului
_________________
𝗗𝗘𝗧𝗔𝗟𝗜𝗜 𝗢𝗥𝗚𝗔𝗡𝗜𝗭𝗔𝗧𝗢𝗥𝗜𝗖𝗘
🏡 UNDE: Sambodhi Studio, București (Str. Popa Rusu, 16A)
📅 CÂND: Duminică, 10 aprilie, 14.00 – 18.00
💰 INVESTIȚIA TA: 280 lei
Plata se poate face pe loc sau în avans prin transfer bancar.
❗️ 𝗟𝗢𝗖𝗨𝗥𝗜𝗟𝗘 𝗦𝗨𝗡𝗧 𝗟𝗜𝗠𝗜𝗧𝗔𝗧𝗘 și se ocupă în ordinea achitării costului. 𝗗𝗼𝗮𝗿 𝟭𝟮 𝗹𝗼𝗰𝘂𝗿𝗶 𝗱𝗶𝘀𝗽𝗼𝗻𝗶𝗯𝗶𝗹𝗲.
Pentru REZERVĂRI intră aici: https://forms.gle/huZYXvDjfghDPFAi6
—————————————————————————————————————————————————-
Întreaga experiența va fi susținută sub forma unui Cerc, o structură în care ne împărtășim poveștile și înțelepciunea, ne inspirăm, ne susținem una alteia spațiul vindecător și țesem împreună sentimentul de apartenență la întreg.
În susținerea strânsă a Cercului, pregătirea pentru călătoria interioară spre tine, cea care îngrijește grădina, va fi facilitată de Cacao Ceremonială, ea fiind considerată o plantă sacră cu proveniență din America Centrală și de Sud. Cacao este ea însăși o forță feminină și păstrătoare a unei grădini de înțelepciune străveche, o inteligență ce nu poate fi percepută cu mintea ci care ne ghidează să ne deschidem către ce putem percepe cu inima, creând o punte spre înțelepciunea din interior, cu compasiune.
Cântecele medicinale ne vor uni vocile și ne vor aduce mai aproape de întâlnirea cu spațiile corpului tău care dețin o energie aparte: inima și pântecul. Womb Yoga este o practică terapeutică care unește mișcările corpului, cu atenția conștientă și tehnici de respirație feminină încât să faciliteze fluxul de energie vitală (Shakti) din spațiul pelvin și să ofere o ocazie de conectare conștientă cu pântecul și cu sânii, cu o atitudine de iubire și respect.

Practica de Womb Yoga va fi completată cu masaj ghidat pentru abdomen pentru un efect hrănitor pe toate nivelurile, fizic, emoțional și spiritual. Atingerea conștientă sub forma masajului are un efect de stimularea circulației sanguine și limfatice în spațiul pelvin și abdominal și o stare de armonie internă ce conduce corpul spre capacitatea inerentă de vindecare.
Corpul tău conține abundența unei grădini ce așteaptă să fie descoperită și îngrijită conștient.
Fotografia nu este doar o formă de artă, reprezintă de asemenea un mijloc profund de exprimare. Uneori suntem subiectul propriilor imagini, alteori găsim oglindire în exterior și în toți cei care ne înconjoară. Arta subtilă a fotografiei nu doar că ne va permite să ne exprimăm autentic, dar ne va susține să conturăm imaginea „grădinarului”, a celei care conține esența propriei vieți și să ne conectăm cu resursele unice ale „grădinii” interioare pe care fiecare le conține. Această împletire creativă a fotografiei și psihologiei te va ajuta să aduci claritate și perspective noi. Este o metamorfoză artistică a sinelui tău.

——————————————————————————————————————————-

GHIZII TĂI DE CĂLĂTORIE INTERIOARĂ
❤️ Ema Alexandrescu (Lumenesc)
Psiholog (Universitatea din București), facilitator Therapeutic Photography (Robert Gordon University), creatoare.
Cred în înțelepciunea pe care fiecare suflet o conține și puterea de a fi creatorul vieții dorite. Misiunea mea este să îți fiu alături în călătoriile interioare de autocunoaștere, întregire personală și autovindecare.
După 7 ani de lucru în corporație, mi-am dat demisia și am trecut prin propriul proces de vindecare și schimbare, iar din această metamorfoză interioară am creat Lumenesc. Am pus la un loc toate cunoștințele, lecțiile învățate și abilitățile dobândite, și le-am alchimizat în programe menite să fie alături celor care trec prin etape provocatoare de viață (momentele acelea când suntem deconectați de sine, nu ne simțim bine în pielea noastră ori e ceață în interior).
Programele pe care le organizez sunt o invitație pentru cele care doresc să poarte conversații profunde cu sufletul lor și sunt dornice să își construiască o viață plină de sens pentru sine.

❤️ Oana Sforoi (Pelvic Roots)
Facilitatoare de yoga (500 ore) & Womb Yoga, educatoare pentru sănătate feminină holistică & facilitatoare cercuri de femei.
Propriile căutări și învățăminte s-au transformat în misiunea de a crea experiențe în care femeile să își amintească de propria înțelepciune și de aspectele intuitive și creative din spațiul pântecului, și să aibă ocazia de a încorpora acea înțelepciune prin lucrul cu corpul, prin mișcare terapeutică, respirație, dans cât și prin intermediul ceremoniilor & cercurilor de femei.
Prin Pelvic Roots, ofer cursuri pentru contribui la o generație de femei care se simt împuternicite și informate corect și înțelept despre corpul și sănătatea lor.
Te așteptăm cu bucurie,
Ema și Oana

Select Language »