Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Duminica 06.03.22, 10:00
Coloana vertebrala: Antrenament articular FRC + Restorative Yoga

Event details

  • October 5, 2022
  • Wednesday, 6:15 PM to 6:15 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Salutare tuturor!

Duminica 6 martie va invit sa aveti grija de coloana voastra vertebrala prin Antrenament Articular (ce este? vezi mai jos) si Restorative Yoga.

In prima parte facem tehnici de Functional Range Conditioning (eu l-am tradus antrenament articular) cu focus pe coloana. Nu seamana nici cu pilates, nici cu yoga si sunt exerciții menite să acceseze articulațiile mari si mici, punand la încercare atât mobilitatea lor, cât și forța lor în diverse unghiuri. Asta duce la adaptare neuromusculara, șanse mari mici de accidentare, stabilizare si o adevarata întinerire articulara daca sunt practicate ca antrenament regulat.

In a doua parte vei avea parte de odihna profunda prin restorative yoga. Te poti astepta la posturi relaxante de intindere gentila facute pe indelete cu ajutorul bolsterelor, pernelor si paturilor moi.
Intructorul care te va sustine este Ioana Hudita, mobility & internal strength coach (FRCms, FRAs, FRSC). Si instructor yoga.

Mai sunt 8 locuri.

Cost: 60 lei fizic || 40 lei online

Rezerva-ti locul cu un scurt email la huditaioana@yahoo.com.

Apoi vei primi detaliile de cont pentru plata securizand astfel rezervarea (pentru ca stiu ca in zilele acestea modul de operare predominant este cel spontan, eu apreciez tare mult commitment-ul tau: el imi sustine activitatea.)

Adresa: Sambodhi Studio, str Popa Rusu 16A

Incepem la ora 10; terminam cel tarziu la 11:45
Scrie-mi daca ai intrebari 🙂

Cu drag,
Ioana H.

Select Language »