Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Duminica 06.02.22, 16:00
The Artist’s Journey #1 – Atelier de dezvoltare personala si creativitate

Event details

  • October 5, 2022
  • Wednesday, 6:23 PM to 6:23 PM

Contact event manager

1 2 3 4

„Under Bob Marley’s Dreadlock” este un atelier de dezvoltare personală prin tehnici artistice care să încurajeze și să susțină creativitatea și creșterea calității vieții la nivel personal și profesional.
Acest atelier în mod particular, are ca punct de pornire inspirația pe care Bob Marley a oferit-o lumii, prin creația sa, și care chiar și la 41 de ani de la trecerea lui spre alte sfere, muzica lui răsună și influențează viețile oamenilor.

💛 Pe 6 februarie celebrăm ziua artistului, și am considerat că această sincronizare este oportună de a observa călătoria continuă a artistului în timp, prin munca sa, și a o folosi ca formă de inspirație care să ne îndemne spre a ne exprima creativ în viețile noastre.
Ne dorim să-l sărbătorim altfel pe artist, punându-ne la bătaie creativitatea sub ghidajul mesajelor și pieselor sale, valorificându-ne pe noi și pe el în același timp prin rezultate pe care să le putem împărtăși mai departe cu prietenii și familiile noastre.

💚 Activitățile sunt facilitate de Ella Cincan și Amalia Pană.

❤ Ce vom realiza?
Scopul întâlnirii noastre este de a petrece un timp creativ, de a crea și a ne dezvolta împreună minte-corp-suflet! Vom îmbina poezia, cu activități care să ne inspire și să ne susțină expresivitatea artistică prin poezie, dans, sunet și vizual. Dorim ca aceste creații să le ducem mai departe și să creăm împreună o broșură cu poezii și desene/picturi făcute de noi în timpul atelierului, porning de la temele și motivele pe care le vom explora și regăsi în cântecele lui Bob Marley.

💛 Ce vom descoperi:
elemente de inspirație din călătoria artistului Bob Marley,
cum să interpretăm un mesaj transmis de artist prin opera sa,
tehnici de scriere creativă a poeziilor,
exprimarea liberă prin mișcare și culoare dirijată de sunet,
explorare și descoperire a abilităților de exprimare artistică
cum materializăm fizic ideile noastre lucrând în echipă.

💚 Întâlnirea reprezintă cel de-al 7-lea workshop organizat sub seria de evenimente „The Artist’s Journey”. Conceptul „The Artist’s Journey” are scopul de a scoate la suprafață latura artistică pe care fiecare dintre noi o avem, într-un cadru plăcut, sigur, relaxant și prietenos. Activitățile desfășurate pe parcursul atelierelor au rolul de a explora idei, sentimente, trăiri, care să poată fi materializate în creație artistică. Considerăm că fiecare dintre noi este artist, iar viața este cea mai complexă formă de artă!

Detalii organizatorice
❤ Data: 06.02.2022
❤ Orele: 16:00 – 19:00 – hai cu 15-20 min. înainte.
❤ Ia cu tine: haine lejere, (există vestiar unde ne putem schimba) extra pereche de șosete (stăm cozy, iar podeaua e mișto de lemn), o eșarfă, o sticlă cu apă, o agenda/notebook, dacă ai la îndemână, ia cu tine o pensulă, și o culoare sau două pictat, la alegerea ta (acrilic, tempera etc). 😃 Oare ce culoare o să iei cu tinee? 😃
❤ Inscriere: Dă un mesaj pe FB la @Ella Cincan sau @Amalia Pana, spune-le că vrei să participi & locurile sunt limitate, dar un proverb japonez zice că oamenii buni încap oriunde.
❤ Participare: Liberă donație, în ideea în care este o investiție conștientă în tine & în susținerea atelierului.
❤ Cowid: Evenimentul se ține cu respectarea normelor în vigoare, cu respect și responsabilitate față de noi toți.

Select Language »