Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Duminica 05.12.21
Child Play – Atelier cu Roxana Sufan & Stefan Radu

Event details

  • December 6, 2022
  • Tuesday, 3:28 AM to 3:28 AM

Contact event manager

1 2 3 4

Reconectează-te cu copilul din tine

În aceste zile pline de îngrijorare și seriozitate excesivă, putem să ne scoatem din întuneric prin simplul exercițiu de a aprinde lumina interioară? Hai să ne conectăm cu copilul din noi și să experimentăm cum aducând joacă și inocență în viața noastră poate schimba viziunea asupra vieții cu efect vindecător.
Acesta este un workshop practic ce include meditație ghidată, jocuri interactive care ne ajută să ne conectăm cu noi înșine, cu copilul din noi și partea copilăroasă din ceilalți.
Hai la joacă!

Data: Duminică, 5 Decembrie
Ora: 14:30-17:30

Locația: Centrul Sambodhi, Strada Popa Rusu 16A
Donație sugerată: 100 Ron.
Locuri limitate, rezervă-ți locul de joacă din timp la 0721.399.364 (Roxana).

Gazdele:
Roxana Șufan este profesoară de meditație mindfulness, inteligență emoțională, relaționare autentică și breathwork; practicantă de Reiki, vindecare energetică intuitivă și prin atingere.
Ștefan Radu este Șaman, Personal Life Coach, maestru Sphe-re – vindecare cu energia Păcii Sacre, medicină energetică Munay Ki, Maestru Reiki Usui, Karuna, Shambala.

**Vă rugăm să fiți responsabili și să veniți numai dacă nu aveți simptome de răceală/COVID și dacă nu ați avut contact în ultimele 7 zile cu cineva confirmat bolnav de COVID.

Select Language »