Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Denisa Pantea – Coaching Spiritual, Instructor de Mindfulness

Sunt Denisa, Coach spiritual și instructor de mindfulness. Mă bucur să te cunosc.
Sunt aici să te văd ca o persoană magică, autentică, cu un drum minunat prin viață. Acest drum, care ne duce prin momente de întuneric și lumină, care ne trece prin dureri și bucurii, care ne învață ce este viața în sine, poate să fie o provocare. Eu l-am numit drumul spre autenticitate. Pe acest drum se aude un ritm al vieții care nu mai pare așa intimidant când ai început să îl asculți. Ritmul se poate auzi, asculta, simți când suntem în prezent.
Procesul de coaching spiritual pe care îl practic te aduce în momentul prezent pentru a te întâlni cu tine. Acestă întâlnire este facilitată prin practica de mindfulness și diferite meditații. Te invit să contemplăm împreună la punctul în care ai ajuns pe drumul tău personal și să mergem înainte cu curaj și o deschidere nouă spre prezent indiferent de provocările pe care le întâlnești.

Procesele de coaching spiritual pentru drumul personal spre autenticitate:
• Cultivarea prezenței
• Integrarea trecutului
• Depășirea fricilor și anxietăților
• Dizolvarea blocajelor
• Vindecarea rănilor emoționale
• Cultivarea stărilor înalte (bucuria de viață, pacea interioară, acceptarea, expresia personală)
• Descoperirea naturii umane
• Descoperirea puterii și amprentei personale
• Echilibrarea masculinului și a femininului
• Deschiderea inimii

Durata unei sesiuni 1 la 1: 60 – 90 min
Costul unei sesiuni 1 la 1: 150 lei

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »