Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Instructori / Facilitatori

Denisa Pantea
Coach Spiritual, Instructor de Mindfulness

Salutare om conștient. Mă bucur să te cunosc. Eu sunt Denisa, coach spiritual și instructor de mindfulness, iar acum dacă îmi dai pentru câteva minute atenția ta îți voi zice câteva lucruri despre mine și practica mea. Atenția pe care o oferi aici și acum este foarte valoroasă așa că îți sunt recunoscătoare.
Îți spuneam că eu sunt Denisa și, cu alte cuvinte, mă prezint ca practicant al autenticității și al bucuriei de viață. Cu toții avem un drum unic, autentic, iar drumul meu personal m-a adus aici. Aprofundată în studiul și înțelegerea omului, începând cu anii din facultatea de psihologie, descoperind mai departe drumul spiritual, cunoscând nenumarate practici, am descoperit valoarea autenticității care te va aduce mereu în bucuria de viață.

Autenticitatea este un drum conștient pe care îl facem, descoperind spațiul interior și natura umană. Drumul în sine, e o aventură, plină de provocări și momente magice, iar drumul meu personal m-a învățat să iau de mână oamenii din jurul meu și să merg împreună cu ei pe drumul lor pentru ai ajuta să se conecteze cu magia vieții. Pe acest drum vom lua împreună cu noi meditația, conexiunea și contemplarea. Pregătește-te, aventura te așteaptă.


Activitati la Studio

Select Language »