Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Consultatii Ayurveda, stiinta vietii cu Vasile Scarpet

Ayurveda este stiinta armonizarii fiintei noastre, la toate nivelele sale. Provine din India, si are ca scop principal restabilirea unitatii fiintei noastre dintre suflet, minte si corp. In centrul studiului Ayurveda-ei stau cele 3 tipologi majore, denumite dosha ( Vata, Pitta si Kapha).

Vata reprezinta principiul miscari, explorarii si creativitatii. Elementele subtile care o compun
sunt Aer si Eter,Pitta reprezinta principiul transformarii si miscarii, la toate nivelele. Este compusa din
elementele subtile Foc si Apa, Kapha reprezinta principiul stabilizarii, condensarii si asimilarii. Este compusa din elementele subtile Apa si Pamant.
Fiecare dintre noi are in structura sa toate aceste 3 dosha, diferenta facand-o ponderea fiecareia dintre ele si gradul de armonie dintre acestea.

Prin diverse tehnici si terapii, putem armoniza acest raport dintre ele. Rolul central il are consultatia ayurvedica personalizata, care evidentiaza toate aceste aspecte, indicand anumite practici corectoare, care includ:

Alimentatie
Terapii de armonizare ( aromoterapie, masaj ayurvedic, practica yoga, meditatie, folosirea adecvata a anumitor plante cu rol de armonizare subtila si fizica, etc.).

Va astept cu drag sa descifram impreuna secretele acestei atat de vaste stiinte, in cadrul consultatiilor pe care le organizez.

Consultatii ayurvedice personalizate – in care evidentiez ponderea celor trei tipologii in cazul nostru si recomand practici si terapii cu rol armonizator
300 RON

Despre mine
Vasile Scarpet- Studiez Ayurveda si Yoga din anul 2005, in cadrul Asociatei de promovare a Medicinelor Neconventionale din Romania (A.M.N.)
Lector ayurveda din anul 2009

Select Language »