Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Constelatii Familiale cu Natalia Carstea
Duminica 25 Iulie

Event details

  • November 26, 2022
  • Saturday, 3:33 PM to 3:33 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Constelatia familiala este metoda eficienta de rezolvare a problemelor cu care ne confruntam zi de zi, ea dezvaluind emotiile noastre profunde, la nivel constient si inconstient.
Boala, ca si semnal al unei deficiente a organismului, are si o radacina psihogena, care odata descoperita poate ameliora atat starea de bine a persoanei, cat si boala in sine.

Terapia sistemica a constelatiilor familiale a fost creata de Bert Hellinger (psihoterapeut si fost preot misionar in Africa), considerata a fi o terapie fenomenologica, psihogenealogica, existentiala ce intervine in rezolvarea unor experiente dificile pe care le traim in prezent, dar care au radacini in evenimentele traumatizante din trecutul nostru sau al familiei din care facem parte.

Metoda constelatiilor familiale exploreaza dinamicile bazale si, deseori, ascunse in familii si grupuri umane si ofera o noua perspectiva asupra relatiilor din interiorul acestora. In constelatii, perspectiva nu este individuala, cat colectiva deoarece devenim constienti nu doar de noi ca persoana unica, cat si de noi, ca rezultat al unei familii, cu o retea de relatii in sistemul mai larg. Scopul metodei este sa dezvaluie aceste dinamici mai putin constiente si neasteptate din sistem si sa traseze granite sanatoase, bazate pe principiile de baza (apartenenta fara conditii, respect, egalitate de drepturi intre membri).

Cum incepe.
Participantul isi numeste intentia si, ajutat de facilitator, invita reprezentantul intentiei si ai constelatiei, dandu-le un rol. Reprezentantii, din perspectiva pozitiei pe care o au, sunt invitati sa dea curs miscarilor si sa exprime ceea ce simt. Prin miscarile fiecarui membru al constelatiei, participantul primeste informatiile de care are nevoie pentru solutionarea problemei sale.

Natalia Cârstea este mediator de Constelații familiale de grup cu desfasurare in Bucuresti.

📎 Locatie – Sambodhi Studio, str Popa Rusu 16A, et 2, Bucuresti
Duminica 25 Iulie 10:00 – 18:00
Orar 9:45-18:00
Inscrieri: 0768605036 / sambodhistudio@gmail.com
Te asteptam cu drag 💞

Select Language »