Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Cerc De Luna – Yoga & Ritual de Eliberare
Duminca 22 Iulie

𝐂𝐞𝐫𝐜 𝐝𝐞 𝐋𝐮𝐧𝐚 – 𝐘𝐨𝐠𝐚 & 𝗥𝗶𝘁𝘂𝗮𝗹 𝗱𝗲 𝗘𝗹𝗶𝗯𝗲𝗿𝗮𝗿𝗲
𝐎 𝐥𝐮𝐧𝐚̆ 𝐩𝐥𝐢𝐧𝐚̆ este un moment minunat de petrecut în reflecție, observând ce ne servește și ce nu, participând într-o practică mai lenta, meditativă de yoga.
𝐘𝐨𝐠𝐚 ne permite să eliminăm barierele și blocajele pe care le-am construit atât din punct de vedere mental, cât și din punct de vedere energetic și fizic, precum și să câștigăm claritatea gândirii pentru a începe să înțelegem cine suntem și ce prețuim in aceasta calatorie a noastra pe Pamant.
Când este în acord cu refluxul și fluxul de ciclu lunar, practica noastră de yoga se schimbă în mod natural. Cu trei zile înainte, în timpul și după perioada de lună plină, energia universală se schimbă.
Cu toate acestea, cu toții experimentăm efectul lunii în mod diferit; este ceva firesc să simtim o creștere a energiei. Pe măsură ce se ridică energia, este important să rămânem impamantati astfel încât să putem fi conștienți de părțile subconștiente sau spirituale ale noastre.
𝐶𝑎𝑙𝑖𝑡𝑎̆𝑡̦𝑖𝑙𝑒 𝑒𝑛𝑒𝑔𝑖𝑒𝑖 𝑙𝑢𝑛𝑖𝑖 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑟𝑒𝑓𝑙𝑒𝑐𝑡̦𝑖𝑎, 𝑖𝑛𝑡𝑢𝑖𝑡̦𝑖𝑎, 𝑖𝑛𝑡𝑟𝑜𝑠𝑝𝑒𝑐𝑡̦𝑖𝑎, 𝑓𝑒𝑚𝑖𝑛𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎, 𝑟𝑒𝑐𝑒𝑝𝑡𝑖𝑣𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑠̦𝑖 𝑖𝑙𝑢𝑚𝑖𝑛𝑎𝑟𝑒𝑎.
Se spune că luna reprezintă femininul divin, astfel încât, în timpul practicii noastre lunare, ar trebui să ne mutăm în creierul drept sau în părțile mai intuitive și subconștiente ale noastre.

Continua catre Eveniment