Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Cerc de Luna, Yoga, Astrologie & Tarot
Sambata 10.07.21

Cerc de Luna – Yoga, Astrologie & Tarot🌙Luna Noua in RacLa fiecare Luna Noua, Soarele si Luna, se intalnesc intr-un dialog intim pe teme care ne privesc direct. Simbolic, Luna Noua reprezinta unirea opuselor. In acest moment al ciclului lunar, Masculinul si Femininul, Constientul si Inconstientul, Rationalul si Instinctivul, impart o imbratisare ascunsa de un cer intunecat. Din aceast act de iubire celesta incep sa creasca intentiile colective si personale ale urmatoarele sase luni.Pentru ca ne propunem sa iti povestim mai multe in timpul atelierului nu ne vom aventura prea mult pe taramul astrologiei. Tot ce trebuie sa stii e ca acum, Soarele si Luna se regasesc pe taramul emotional al Racului. Deci, semintele pe care le plantam in sufletele si realitatile noastre, sunt legate de maternitate, hrana fizica si emotionala, casa si familie. Daca acestea sunt teme importante si actuale pentru tine sau teme cu care ai vrea sa te conectezi mai mult, te invitam sa iti urmezi instinctul si sa iti ocupi locul in cercul nostru unde prezenta ta e importanta.De ce Yoga, Astrologie si Tarot?
Pentru ca ne dorim sa participam la constructia unei comunitati sustinatoare, cu traditii frumoase si obieciuri bune, unde se ofera si sa primeste ghidare spirituala cu responsabilitate.Pentru a crea un spatiu de co-creatie invitand Universul sa ne surprinda. Si, daca avem de ales, am pune pe lista: cu inspiratie, vindecare, conexiuni potrivite si resurse.Pentru a onora ideea de armonie si unitate aducand instrumentele noastre impreuna.Pentru a aduce armonie intre corp, minte si suflet, intre exterior si interior.Pentru a ne cunoaste si de a ne sustine.
Astrologie: Toti cei preocupati de evolutie stiu ca nu e sufficient sa se rezume la intalnirile cu Luna pentru a-si face munca de auto-analiza. Insa, din cele mai vechi timpuri, in toate spatiile geografice, oamenii au observat o sincronicitate intre Universul Interior si cel Exterior. Astfel, oamenii si-au dat mereu intalnire cu Sinele tinand cont de timpul simbolic indicat de corpurilor ceresti. Pentru a onora aceasta ordine Universala, te invitam sa ne potrivim si noi ceasul interior dupa ora lunara.Yoga: ne ajuta sa aducem mai multa atentie in corp si in prezent. Sa avem instrumentele pentru a privi cu mai multa luciditate catre experintele noastre. Ne va ajuta sa intelegem cum onoram nevoile si realitatile simple ale existentei fizice. Vom genera schimbari subtile din corp catre celelate planuri. Vom sta cu gandurile si cu emotiile noastre, indiferent de natura lor, pentru a le accepta, sarbatori si reorganiza acolo unde este cazul. Ne va ajuta sa ne conectam cu mintea clara intr-un spatiu de curiozitate si sustinere.Tarotul ne ofera prilejul simbolic de a ne conecta la temele Inconstientului Colectiv si personal. Astfel putem da un sens dezirabil si constructiv experientelor noastre intelegand ca nu suntem singuri. Din acest spatiu de conectare putem accesa cu succes intelepciunea Trecutului si inspiratia Viitorului, oferind sens Prezentului.
De ce sa participi?
* Te simti pur si simplu atras/a de textul pe care-l citesti, de imagine sau de orice alt element
Rezonezi cu tema evenimentului specific, cu simbolurile prezentate
* Simti ca ai ceva de “aflat” sau “impartasit”, ca ceva trebuie sa se manifeste in tine sau prin tine si ai nevoie de un context sigur, lipsit de judecata, unde vei primi sinceritate, echilibru si consideratie
* Simti nevoia de a te conecta cu Spatiul Sacru din tine si cu oamenii, care mereu sunt onglinzile noastre.

Formular de inscriere:https://forms.gle/odwTFUdojEmgsToTA⏱️

Sambata 10 iulie
11.00-13.00📌Sambodhi Studio Popa Rusu 16 A, zona Armeneasca💰 100 lei📞 Contact
Ioana 0738741091
Lidia 0742850859

Te asteptam cu bucurie 😃