Capcacanele Spiritualitatii
Vineri 6 August

In ultimii ani Spiritualitatea a devenit o dimensiune foarte importanta in viata persoanelor de la noi din tara. Tot mai multi psihologi, coch vorbesc la workshopuri, despre spiritualitate, folosesc terminologii specifice din mai multe traditii, iar vanzarile cartilor de profil au crescut considerabil.
Dar din atat de multa informatie cum ne putem gasi calea fara sa picam in capcanele spiritualitatii?
Ei bine, acesta este scopul acestui workshop, sa aflam impreuna ce se poate intampla si cum putem devia de pe calea noastra.Ce este Spiritualitatea?Urmăream cândva un interviu luat lui Wayne Dyer în care reporterul l-a întrebat care ar fi diferența între religie și spiritualitate?
El a raspuns: ” Dacă ar fi să spun în cuvinte cât mai simple care este diferența între spiritualitate și religie aș spune că religia înseamnă dezbinare, iar spiritualitatea înseamnă unitate.”
Ei bine, pe Pamant exista mii de religii care separa oamenii prin dogmele si traditiile proprii. Spiritualitatea accepta toate religiile si indeamna individual sa isi gaseasca propria cale.
Sociologii au caracterizat spiritualitatea astfel: “Căutare a sacrului. O dimensiune transcendentă în experiența umană descoperită în momentele în care întrebările individuale cu privire la scop și existență își găsesc un răspuns.”Te invitam la Sambodhi Sangha pe 06.08.2021 la ora 19:00 la workshopul Capcanele Spiritualității pentru a :
-conștientiza ce este spiritualitatea
-care este relația ta cu spiritualitatea
-care este misunea ta personală
-care sunt capcanele spiritualității

Afla mai multe…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *