Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Breathwork- Shamanic Journey
Duminica 12.09.21

“Dacă e să poți realiza ceva cu respirația, vei dobândi sursa vieții. Dacă e să poți face ceva cu respirația, vei transcende timpul si spațiul. Dacă e să poți face ceva cu respirația, vei fi atât in lume, cât și dincolo de ea.” ( Osho, Cartea secretelor)
Mulți dintre voi au mai experimentat si au simțit prin trăire directă cum ne susțin in călătoria de autocunoastere și reîntoarcere ” acasă ” aceste minunate sesiuni de respirație. Spun ” minunate” pentru ca sunt transformatoare datorită cantității imense de prana, aduse in corp.
Acesta prana creează mai mult ” spațiu ” interior, putem observa ușurința, eliberarea, claritatea, stabilitatea și coerență care se instalează . Respirația este inima noastră, susținătoarea vieții.
Prin acesta călătorie, accesam corpul emoțional, prin respirație accesam subconștientul nostru: emoții care sunt blocate, traume din corp, nasterea- daca a fost grea, vieți anterioare, putem accesa o parte bucuroasă din viitor, talentele noastre.

AERUL- spiritul lui Dumnezeu

Atunci când vrea sa influențeze corpul, mintea o poate face prin controlul respirației. De asemenea prin controlul respirației ne putem liniști mintea.

Pregatire pentru Atelierele de RespiratiePentru efecte cat mai profunde si o experiență transpersonala mai elevata si cat mai clară, vin catre tine cu câteva recomandari:- saptamana inaintea sesiunii de respiratie evita / întrerupe consumul de produse animale, bea mai putina cafea (o poti inlocui cu bautura de cacao sau ceai verde, evita alimentele care nu hranesc corpul fizic.Cu cat corpul este mai alcalin, cu atât experienta ta va fi mai elevata, mai fina..🙂– fara consum alcool/ substante
– consuma fructe si legume, bea ceaiuri
– fixeaza- ti intentii clare, scrie- le pe o coala de hârtie pe care sa o iei cu tine sâmbata .De exemplu, intentia poate avea legatura cu vindecarea inimii, a unei traume, vindecarea unor relatii, revelarea unor talente/aptitudini pe care le ai, manifestarea potentialului maxim al fiintei, etc. Poti evidentia 3- 4 intentii clare.
– haine cat mai lejere, exclus blugi
Ia cu tine o paturica, care sa iti tina de cald si sa iti creeze o stare de bine. În ziua sesiunii de respiratie, mânanca cel mult fructe pâna în ora 8:00, daca e posibil consuma doar apa.Noi vom începe la ora 10:00. Sesiunea dureaza 4 ore. Vino, te rog, cu 20 minute inainte.

Inscrierea se face achitand contributia de 150 ron