Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Aromaterapie cu Delia

Delia si-a început călătoria de vindecare în urmă cu peste 6 ani în Chiangmai, la Școala de masaj tradițional thailandez Loi Kroh, unde și-a petrecut peste 2 săptămâni de pregătire intensivă pentru a deveni practicant de masaj thailandez.
Câțiva ani mai târziu, s-a îndrăgostit de uleiurile esențiale și a studiat beneficiile aromoterapiei împreună cu diverși practicieni pentru a dobândi cunoașterea necesară și a putea da mai departe celor care au nevoie minunile care au ajutat-o pe ea.
Câteva dintre terapiile oferite de Delia includ:

AROMATERAPIE PERSONALIZATĂ
130 RON – 45 min

Există multe daruri pe care le primim zilnic: aer, apă, mâncare, viață și, mai ales sănătate. Există un dar al naturii pentru sănătatea noastră: acest dar poate fi găsit in uleiurile esențiale.
Studiile au arătat că uleiurile esențiale pot îmbunătății starea de spirit și performanța la locul de muncă prin reducerea stresului și atenție sporită.

Cauți ceva pentru tulburări de somn, balonare, IBS, vrei să scapi de pofta de mâncare excesivă, acnee, ai nevoie de sprijin pentru funcția celulară, calmarea pielii iritate sau sa reduci aspectul petelor?
AM UN ULEI PENTRU ASTA!

In cadrul acestei ședințe vom folosit aparatul Zyto pentru a identifica de ce are nevoie corpul tău cel mai mult și vom face un amestec roll-on perfect de 10 ml potrivit pentru tine.

SIMFONIA CELULELOR
150-200 RON – 20-35 minute

Symphony of the Cells™ este o colecție de aplicații de uleiuri esențiale formulate de Boyd Truman pentru a crea armonie fizic, emoțional și spiritual în interiorul corpului. Fiecare aplicație este specifică unui sistem al corpului, permițând o abordare concentrată a diferitelor afecțiuni.
La ce să vă așteptați?
Aceasta este o terapie atât pentru doamne, cât și pentru domni și se bazează pe aplicarea a 10 uleiuri esențiale diferite care, în acea combinație, vizează anumite sisteme ale corpului și ajută la gestionarea durerii, îmbunătățirea calității somnului, reducerea stresului, agitația și anxietatea, calmarea articulațiilor, tratarea durerilor de cap și a migrenelor, atenuează efectele secundare ale chimioterapiei, ameliorează disconfortul travaliului, luptă împotriva bacteriilor, virusului sau ciupercilor, îmbunătățește digestia, îmbunătățește îngrijirea paliativă și hospice, crește imunitatea pentru a numi doar câteva.

TEHNICA AROMATOUCH
180 RON – 60-75 minute
AromaTouch nu este un masaj, ci o tehnică care stimulează meridianele corpului, zonele de energie și provoacă un efect profund asupra sistemelor corpului și viscerelor prin aplicarea ritmică a atingerii și a aromei specifice pentru a stimula o stare de echilibru cunoscută în mod obișnuit sub numele de homeostazie.

La aceasta terapie se folosesc opt uleiuri esențiale împărțite în patru categorii:
1. Calmarea și împământarea emoțională
doTERRA Balance: o combinație de uleiuri de copac și rădăcini. Energia moale este excelentă pentru reconectare și împământare atunci când mintea ta a alergat. Îl încurajează pe cineva să rămână în momentul de față pentru a-și manifesta viziunea.
Lavanda: sprijină indivizii în eliberarea tensiunii și constrângerii care decurg din frica de a se exprima.

2. Curățare
Melaleuca: sau Arbore de ceai uleiul limitelor energetice; ajută la curățarea limitelor energetice ale cuiva.
doTerra OnGuard: uleiul de protecție întărește sistemul imunitar fizic și, de asemenea, împotriva energiilor negative. Ajută la întărirea hotărârii interioare.

3. Relaxant fizic
AromaTouch: uleiul complet de autorelaxare și vindecare.
Deep Blue: uleiul durerii renunțate. Folosit în general pentru durerea fizică, dar poate ajuta persoanele care rezistă emoțiilor care stau la baza durerii lor fizice.

4. Revigorează
Portocală sălbatică: uleiul abundenței care restabilește energia fizică.
Menta: uleiul unei inimi plutitoare. Revigorant pentru corp, minte și spirit. Sigilii în uleiurile anterioare pentru a ajuta la vindecarea lor.

Select Language »