Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Instructori / Facilitatori

Alex Dragan
Instructor Acro Yoga & Terapeut Thai Massage

Pus pe mișcare de când mă știu, am practicat înotul de performanță, polo pe apă și aikido.
Am descoperit yoga în 2014 din nevoia de a scăpa de stres. Inginer de profesie obișnuiam să petrec mult timp în mental și prea puțin în corp. Timp de 4 ani am practicat Hatha, diverse meditații, tehnici de pranayama și stilul meu de viață a început să se schimbe. Începând cu 2015, am renunțat la job, am început să călătoresc mai mult, să cunosc oameni deosebiți, să urmez programe de dezvoltare personală, să intru în sfera de freelancing și să încerc diferite tipuri de mișcare. În ianuarie 2019 am făcut Teacher Training-ul de 200 hr RYT multi-style Yoga cu Drishti Yoga International în Goa, India.

Am descoperit Acroyoga în iulie 2018 si am ramas “hooked” de atunci. Iubesc din toata inima aceasta practica minunata. Prin joacă, voie bună, provocare, creativitate, conexiune și comunicare îmi asigur doza zilnică de fericire.
Calatoria acro m-a purtat prin numeroase experiente de zbor precum cursuri intensive in Atena, Berlin, Portugalia si Budapesta cu profesori de renume in domeniu si festivaluri acrobatice in Croatia si Olanda, la care particip cu regularitate de 3 ani. In septembrie 2019 am obținut certificarea de Acroyoga International Teacher împreuna cu partenera mea, Silvia Gheorghe. Amândoi suntem pasionați de mișcare și iubim această practică deoarece putem manifesta idei spirituale în interacțiunea cu ceilalți, cum ar fi încredere, letting go of control, acceptare și compasiune.

În Acroyoga influențele tehnice și jucăușe ale Acrobației se contopesc cu prezența, echilibrul și conexiunea cu sinele din practică Yoga, căreia i se adaugă proprietățile vindecătoare ale masajului Thai. De aceea Acro poate fi o practică solară, acrobatică, intensă, dar și una terapeutică, vindecătoare, lentă.

Pentru mai multe detalii:
https://acrohappies.com/
https://www.instagram.com/acro_happies/
https://www.facebook.com/acrohappies

Te astept cu drag la acro sa te re(descoperi) prin joaca🤗.


Activitati la Studio

Select Language »