Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Acupunctura cu Ana Nistor

Acupunctură activează puterea organismului de autovindecare.
Ea acționează asupra meridianelor și punctelor de acupunctură aducând organismul la starea lui de echilibru. Este unul dintre cele mai vechi sisteme de medicină având o istorie de peste 2000 de ani.
Acest sistem energetic hrănește și susține organele interne precum și mecanismele de vindecare și imunitate ale corpului. Când dezechilibre apar, corpul suferă și pot apărea emoti exagerate ,capacitatea cognitivă alterată sau în timp aceste dezechilibre pot duce la boli cronice

Acupunctură se adresează atât durerilor fizice cât și la nivel emoțional.
Se pot trata afecțiuni pe plan fizic de la dureri de spate la probleme digestive, infecții urinare, constipații, palpitații, oboseală,la dureri menstruale și evident – multe alte afecțiuni!
Însă ce nu este foarte cunoscut sunt rezultatele spectaculoase în dezechilibrele emoționale, precum anxietate, depresie, îngrijorare, etc bolile care sunt defat somatizarile unor emoții puternice trăite la un moment dat ce au ajuns să afecteze corpul fizic.

Somatizarile sunt fenomenul prin care o traumă survenită la un moment dat începe să afecteze corpul fizic. Dacă tratăm o boală fără să ne adresăm cauzelor emoționale care au produs-o și acționăm doar asupra simptomelor fizice, vindecarea nu poate avea loc la nivel profund și simptomele vor revenii în timp.
Printre ultimele descoperiri în domeniul metafizicii chineze se află acupunctură karmică, această îmbinând partea de Bazi (astrologie chineză) cu acupunctură. Astfel consultându-ne cu harta astrologică a pacienților putem observă lecțiile de viață ale lor, iar noi putem să creăm tratamente care să adreseze acelor mari lecții.

O ședința de acupunctură conține 30 min de discuție cu pacientul și 20 min în care acele acționează. De la o ședința la altă pacientul va avea conștientizări, schimbări în comportament, anumite amintiri care ies la suprafață, reacții ale organismului (de genul mâncat dulce excesiv, oboseală, dureri de cap) pe care le vom discuta și adapta tratamentul vitor.

Prețul unei ședințe este de 180 lei

Despre terapeut:
Numele meu este Ana-Teodora Nistor și sunt studentă în anul 6 la Facultatea de Medicină. Căutările mele în domeniul spiritualității și dezvoltării personale au început în urmă cu 7 ani și sunt sigură că nu vor înceta vreodată. Reiki, Theta Healing, Acces Bars, Tantra, Vipassana Meditation, Constelații Familiale sunt câteva dintre tehnicile pe care le-am explorat și care m-au dezvoltat enorm.

Select Language »