29 Mai – 4 Iunie,
FOLLOW THE SUN, editia II-a – Retreat de Yoga si Qigong

FOLLOW THE SUN, editia a II-a – Retreat de Yoga si Qigong
29 mai – 4 iunie 2022, Thassos, Grecia
cu Mariana Dragan si Dana Mirza

La sfârșitul lunii mai vă invităm din nou să participați la un retreat de relaxare și energizare la malul Mării Egee. Vom sta pe plajă, în sunetul valurilor, sub soarele bun și blând de inceput de vara. Ne relaxăm și ne energizăm în fiecare zi prin Yoga, Qigong si meditatie.

UNDE:
Retreat-ul nostru va fi în Thassos, insula mitică a sirenelor, numită și insula de smarald, pentru că este una din cele mai verzi ale Greciei, cu plaje cu nisip fin, cu muntele împădurit Ipsarion și sate pitorești.
În timpul dintre exersări vom putea vizita plajele invecinate, satele de munte, portul vechi din Limenaria, situl arheologic din Aliki, dar mai ales ne vom bucura de soare și de apă, iar cei ce vor dori, vor putea explora lumea subacvatică ghidați de prietenii de la Gorgona Divers.

PRACTICI:
Vom avea cate o sesiune de Yoga/ Qigong in fiecare dimineata si seara, insa practica se va extinde si pe parcursul zilei prin teme usoare de reflectie si prin interactiunea cu grupul.
Dana ne va conduce in practica Qigong-ului, veche disiciplina chinezeasca de autocunoastere si transformare. Prin miscari fluide, armonioase insotite de tehnici de respiratie constienta si tehnici meditative, ne vom intari sau redescoperi echilibrul interior, conexiunea cu natura si cu noi in sine.
Mariana va ghida sedintele de Yoga, ce vor fi multistyle si adaptate momentului, grupului și energiei noastre. De la vinyasa dinamica și fluidă diminețile, la clase în care aducem mindfulness, embodiment și respirație conștientă, meditațe.

CAZARE:
Vom avea câteva bungalow-uri in Potos, simple și aerisite, perfecte pentru mare și în apropierea plajei, cu spații mari între ele și gradină generoasă. Un bungalow poate găzdui doua persoane, având un pat dublu și unul twin. Fiecare unitate are baie proprie, chicinetă complet echipată, inclusiv frigider și un o mica terasa.
Micul dejun îl putem pregăti împreună la cazare, iar la prânz și cină ne putem bucura de bucătăria tradițională a insulei.
Cazarea se află într-un loc liniștit, la marginea Potos-ului, dar în același timp cu magazine și terase la mică distanță. Ansamblul are o gradină cu multă vegetație, cu flori parfumate, pini și măslini. Bungalourile au acces direct la plaja Potos și de asemenea parcare privată.

PROGRAM:
Retreat-ul va începe duminica seara (respectiv 29 mai, ziua sosirii ) și se va încheia sambata pe 4iunie, dimineața. Vom avea zilnic minim trei ore de practică (Qigong, Yoga și meditație), în două sesiuni pe zi.
VA GHIDEAZA:
DANA MIRZA: este instructor Qigong și Tai Chi, discipline pe care le preda cu dedicare si caldura, instructor Yin Yoga, instructor bodyART si initiator al proiectului Five Elements https://www.fiveelements.ro/
MARIANA DRAGAN: practică yoga de peste 8 ani și a început să predea în 2015. A organizat peste 20 de retreaturi în ultimii ani, a predat în mai multe studiouri din Bucuresti, a fost trainer în cadrul Fitness Scandinavia și este resident teacher la Akasha Wellness Retreat. Școala de yoga principală este una tradițională, Sivananda Yoga, iar trainingurile, practica și explorările au purtat-o și către alte stiluri precum yin, vinyasa, Iyengar, restorative, yoga nidra. Pe toate le iubește, le apreciază și le transmite cu recunoștință și bucurie în clasele ei.
NUMAR DE LOCURI: minim 10, maxim 16.

CAT COSTA?
👉 370 eur/ persoana pentru varianta cu 2 pers/ bungalow (un pat simplu și un pat matrimonial)
(plata în două tranșe: 200 eur până pe 30 aprilie, restul de 170 eur până pe 2 mai).
sau
👉 540 eur/ persoana pentru varianta cu o pers/ bungalow (un pat simplu și un pat matrimonial)
(plata în două tranșe: 320 eur până pe 30 aprilie, restul de 220 eur până pe 2 mai).

Sunt incluse:
– Cazare 6 nopți în camera cu baie proprie și chicinetă complet echipată;
– Organizare;
– Practica zilnică de minim trei ore (qigong, yoga, meditație) si alte activitati cu Dana Mirza și/sau Mariana Drăgan;
– Cadou un abonament online timp de 1 luna în cadrul programului @Yoga cu Mariana.
Nu sunt incluse:
– Mese
– Transport
– Teste/ asigurari

INFORMATII SI INSCRIERI:
* Inscriere: 0721.344.281 CALL / WHATSAPP
* Retreatul se va ține pentru un grup de minim 10 persoane.
* Transportul va fi cu mașinile personale și costul său nu este inclus în prețul total; vom facilita gruparea pe mașini în săptămânile dinainte de plecare.
Vă rugăm să precizați la înscriere dacă puteți lua în mașină și alți participanți; în cazul acesta beneficiați de 30 euro reducere. În cazul în care nu veniți cu mașina personală, să specificați și acest lucru.
* În cazul în care organizatorul anulează evenimentul, avansul va fi returnat integral. În cazul în care renunțați la a participa la retreat după 01.05.2022, avansul de 200 de eur nu va fi returnat (decât în cazul în care găsiți un înlocuitor).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *