Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

19:30 | Sala 3.
Qigong Terapeutic cu Dana Mirza
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

QIGONG-ul, practică străveche chinezească, este o disciplină menită să ne ajute să dobândim și să cultivăm starea de sănătate și vitalitate, să ne îmbunătățim capacitațile fizice și intelectuale și în același timp să ne cunoaștem pe noi insine, să avem mai multă vitalitate, deschidere către viață, entuziasm, intuiție, energie creatoare.

𝐐𝐢𝐠𝐨𝐧𝐠-ul este o metodă completă din medicina tradițională chineză, o disciplină holistică, ce constă în:
– forme de mișcare ușoară, însoțite de tehnici de vizualizare și tehnici de respirație;
– tehnici meditative.

În următoarele 𝐬̦𝐚𝐬𝐞 𝐬𝐚̆𝐩𝐭𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐢 vă propun să învățăm și practicăm împreună tehnici de Qigong terapeutic, în special tehnici de 𝐙𝐡𝐢𝐧𝐞𝐧𝐠 𝐐𝐢𝐠𝐨𝐧𝐠, ce are la bază tehnici din stilurile de qigong tradițional, dar adaptate omului modern.

In 1997 si 1998, Administratia Generala a Sporturilor Nationale din China a declarat Zhineng Qigong ca fiind cel mai eficient tip de qigong pentru sănătate. Creatorul sau, Dr. Pang Ming, si-a dedicat viața studiind în profunzime qigong tradițional, arte marțiale, medicină tradițională chineză, stiință modernă, filosofie și medicină occidentala, pentru a oferi prin acest sistem deschis o viziune și înțelegere nouă și completă asupra universului și a ființei umane.

Vom practica:
1. 𝐏𝐞𝐧𝐠 𝐐𝐢 𝐆𝐮𝐚𝐧 𝐃𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚 (𝐋𝐢𝐟𝐭 𝐐𝐢 𝐔𝐩 𝐏𝐨𝐮𝐫 𝐐𝐢 𝐃𝐨𝐰𝐧), tehnica principală din Nivelul 1. Ea combină mișcări ușoare cu anumite vizualizări, având multiple beneficii pentru sănătate și echilibrul interior:
* creșterea nivelului de enrgie și susținerea funcției de închidere și deschidere la nivelul membranelor corpului;
* o mai bună circulație a sângelui și a Qi-ului;
* îmbunătățirea posturii, flexibilitate crescută a articulațiilor și a coloanei vertebrale
* o mai bună funcționare a sistemelor endocrin, digestiv, osteo-articular;
* îmbunătățirea calității somnului;
* creșterea senzitivității în perceperea Qi-ului;
* dezvoltă atenția în momentul prezent și deschiderea față de viață.

2. 𝐓𝐞𝐡𝐧𝐢𝐜𝐢 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞 (tehnici de relaxare, de creștere a energiei, de susținere a circulației qi-ului pe meridiane)

𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌: în fiecare joi în intervalul 19.30-20.50
(05 ianuarie, 12 ianuarie, 19 ianuarie, 26 ianuarie, 02 februarie, 09 februarie)
𝐥𝐚 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐢𝐨 𝐬𝐢 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞

🔅 Sunt DANA MÎRZA, inițiator al proiectului Five Elements, instructor Tai Chi și Qigong, Teacher autorizat Zhineng Qigong Level 1 de către școala Daohearts din China.
Mai multe despre activitățile mele poți citi aici: www.fiveelements.ro
🔅 Locul de desfășurare: Sambodhi Studio, str. Popa Rusu nr. 16A, Sala 3.
🔅Program: joi, 19.30-20.50
🔅Cost:
55 de lei o ședință /
160 de lei abonament 4 ședințe Qigong sau Qigong + Tai Chi valabil 5 săptămâni /
210 de lei toate cele 6 sesiuni

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
235 recenzii pe
Vanesa Constantin
Vanesa Constantin
7. Ianuarie, 2023.
caterina demian
caterina demian
22. Decembrie, 2022.
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Citeste mai mult
Razvan Arsene
Razvan Arsene
21. Decembrie, 2022.
Sambodhi Yoga Studio este un loc realmente terapeutic. Gasesc aici de fiecare data liniste, caldura, din partea celor cu care ma intalnesc si zambete primitoare. La cursurile de yoga si dans-terapie la care particip realizez din ce in ce mai mult conectarea cu propriul corp, fapt care imi aduce acceptare si impacare. Veniti si veti simti diferenta dupa prima vizita 😊
Citeste mai mult
Flavia Parpala
Flavia Parpala
18. Decembrie, 2022.
Wonderful place with an amazing energy and veriety of yoga classes and teachers. They offer so many other activities as well from massage to sound healing. There’s something for everyone.
Citeste mai mult
Nataliya Chekunova
Nataliya Chekunova
14. Decembrie, 2022.
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Citeste mai mult
Eugénie Fournet
Eugénie Fournet
13. Decembrie, 2022.
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Citeste mai mult
Sofia Gheorghe
Sofia Gheorghe
12. Decembrie, 2022.
A very professional yoga studio with a large variety of classes and teachers and a very heartwarming overall atmosphere 🙂
Citeste mai mult
Anca Moraru
Anca Moraru
12. Decembrie, 2022.
O diversitate de clase, accesibile ca dificultate. Locatia este primitoare si usor de ajuns cu diverse mijloace de transport. Recomand atat pentru fizic cat si pentru a exersa relaxarea.
Citeste mai mult
Cris Keisha
Cris Keisha
10. Decembrie, 2022.
Studioul este super, recomand. Ador sesiunile de yoga cu Irina. Evenimentele sunt super in general. Evenimentele cu Sumeia Ananda sunt wow ❤️ Mulțumesc
Citeste mai mult
Select Language »