Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

19:30 | Sala 3.
Qigong: Elementul Lemn și Primăvara cu Dana Mirza

Veche artă chinezească, Qigong-ul a fost de mii de ani o sursă de sănătate și longevitate, dar și de cunoaștere interioară și transformare. Bazat pe principiul yin – yang, legea celor cinci elemente, teoria meridianelor, qigong-ul terapeutic face parte – alături de acupunctură, masaj, fitoterapie, dietoterapie – din familia mai mare a medicinei tradiționale chinezești și constă în mișcări ușoare, fluide însoțite de tehnici de respirație și de anumite activități ale atenției, dar și tehnici statice, meditative.

Această serie de opt ședințe este dedicată Primăverii, Elementului LEMN și perechii de organe zang-fu Ficat și Vezică Bilară. În MTC (medicina tradițională chineză), fiecare organ intern din cele cinci perechi corespunzătoare celor cinci elemente este de fapt un sistem complex, ce cuprinde aspecte anatomice, funcționale, psiho-emoționale și nu numai.

FICATUL are ca pricipală funcție susținerea curgerii armonioase a Qi-ului (energia vitala) în interiorul corpului și este cel mai conectat cu emoțiile noastre. Elementul LEMN, a cărui energie se face acum simțită, înseamnă deschidere, creștere, expansiune, bucurie, optimism, creativitate, încredere, bunătate, iubire.

Vei găsi în acest program:
– mișcări blânde combinate cu tehnici de respirație, ce au ca rol relaxarea, tonifierea Qi-ului, susținerea circulației Qi-ului pe meridiane;
– tehnici pentru reglarea ficatului și a vezicii biliare din punct de vedere energetic;
– exerciții pentru tendoane și articulații;
– exercitii pentru îmbunătațirea vederii (Ficatul se deschide la nivelul ochilor);
– tapping (bătăi ușoare) pe meridianele energetice;
– masajul unor zone ale corpului sau al unor puncte de acupunctură;
– introspecție și meditație.

☀️ PROGRAM: joi 19.30-21.00
☀️UNDE: @Sambodhi.studio si online pentru cei care nu sunt in Bucuresti
☀️ Vă ghidează și susține: DANA MÎRZA, instructor de Zhineng Qigong format la școala Daohearts (China), instructor Tai Chi, Yin Yoga și bodyART
☀️ CONTRIBUȚIA ta: 55 lei o sedinta sau 160 de lei/ 4 sedinte (abonament valabil si la tai chi)

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »