Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

19:30 | Sala 3. (in 30 Noiembrie) (CLASA SPECIALA) Lena’s Evening Yoga Flow
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

🌜 Join me for a yoga practice made to cultivate balance.
Let’s go inward and dive into our feelings by uniting our mind and body through breath.

🎒 What to bring:
Comfy clothes
Sambodhi will get you a mattress. For real.
For online participation, you will need to have one at home
Level: beginner – intermediate

✨Your contribution:
50 lei for one class (150 lei for 4 classes over 1 and 1/2 month max period) – if you join me at the location
30 lei for one online class

🧘‍♀️ About me:
Always exploring the world around me, I came across yoga and through it, some hidden parts of myself. I went from looking outside, to looking inside, and connecting to my body, through yoga, has been essential to this process.
So, I decided to take things further and, in the beginning of 2021, I started a 200h TTC class at Yoga Academy Romania and got my Yoga Alliance International recognized certification.
I recently started to teach hatha yoga because I wanted to offer others the chance to feel the benefits of this practice or, at least, to create a context where anyone can take something they consider useful from it.

Namaste 🙏

—————————————————–

🌜 Te invit la o practică de yoga creată pentru a contribui la găsirea echilibrului.
Cu fiecare clasă, vom merge în interior, în adâncul emoțiilor, prin conectarea respirației cu corpul.

🎒 De ce ai nevoie:
Haine comode
Salteaua de yoga (dacă ești acasă).
La locație avem suficiente disponibile.
Nivel: începător – intermediar

✨ Contribuția ta
50 lei/clasă fizică (150 lei pentru 4 clase pe o perioadă de maxim 1 lună și jumătate)
30 lei/clasă online

🧘‍♀️ Despre mine
Într-o continuă explorare dintotdeauna, am descoperit yoga și, prin această practică, o parte din mine. Am trecut de la a căuta răspunsuri în exterior, la a le căuta înăuntru, iar conexiunea cu corpul, prin yoga, a jucat un rol esențial în acestă căutare.
Am hotărât să duc lucrurile puțin mai departe, așa că, la începutul lui 2021, am început cursul TTC de 200 de ore, la Yoga Academy Romania, unde am obținut certificarea recunoscută de Yoga Alliance International.
De curând, am început să țin clase de hatha yoga pentru că îmi doresc să le ofer și celorlalți ocazia de a simți (beneficiile acestei practici) sau, cel puțin, să creez contextul din care fiecare își poate lua ceva de care are nevoie.

Namaste 🙏

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
217 recenzii pe
Iuliana Roxana Dinu
Iuliana Roxana Dinu
16. Noiembrie, 2022.
Super cozy și primitor 😍
Citeste mai mult
Diana Mi
Diana Mi
15. Noiembrie, 2022.
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data. Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Citeste mai mult
רואי מנטש
רואי מנטש
14. Noiembrie, 2022.
Andreia Stingaciu
Andreia Stingaciu
10. Noiembrie, 2022.
Am incercat 3 clase diferite de la Sambodhi Studio si m-am simtit foarte bine. Este un studio cu oameni primitori, deschisi, comunicativi si evident cu o energie foarte buna. Desi sunt incepatoare am gasit clase potrivite nivelului meu si ma bucur tare mult ca am inceput sa practic yoga aici cu voi. Intr-o lume stresata si agitata, la Sambodhi am gasit un loc cu liniste sa pot respira si sa iau o pauza.
Citeste mai mult
Dumitru
Dumitru
5. Noiembrie, 2022.
Very nice atmosphere, lots of activities with great instructors. For every yoga session I feel more energised or balance down depending the intention. Have a go to awsome chill out Sambodhi Yoga Studio.🧘🏻‍♂️
Citeste mai mult
roxana matei
roxana matei
5. Noiembrie, 2022.
Delia Iuliana Mindricel
Delia Iuliana Mindricel
5. Noiembrie, 2022.
Locatie foarte frumoasa, luminoasa si cu energie ridicata 💚 toate clasele la care am participat au fost placute, instructorii foarte buni, si am plecat mereu de la studio cu o stare de aliniere si conectare cu mine ❤️ Recomand cu drag ❤️❤️
Citeste mai mult
Georgiana Alina
Georgiana Alina
4. Noiembrie, 2022.
Sambodhi Studio e locul unde te simți foarte bine primit și apreciat pentru felul în care esti. Cursurile de yoga sunt ceva aparte, iar instructorii sunt foarte răbdători cu tine și creeaza o atitudine relaxantă. Merg la yoga de un an și m-au făcut să simt că aceste clase sunt partea mea preferată din săptămână. 🙂 Recomand cu mare drag!!
Citeste mai mult
Gabriela Ostafe
Gabriela Ostafe
3. Noiembrie, 2022.
O oaza de liniste in mijlocul orasului. Situat central, dar totusi locul te face sa uiti de timultul orasului. Dichisit, aranjat si fòarte primitor, centrul ofera o varietate de clase din care poti alege. Oamenii de aici sunt minunati si, da, sfintesc locul.
Citeste mai mult
Select Language »