Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

19:30 | Sala 3.
Yoga in Stil Coreean cu Irina & Razvan
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

Clasa de Yoga în Stil Coreean este inspirată din Metoda somatică integrală Sundao. Sundao înseamnă în traducere „calea naturii” și este o practică blândă pentru corp și minte, care îmbină exerciții fizice cu ritmul natural al respirației. În timpul fiecărei practici se echilibrează și armonizează sistemul energetic intern al organismului.
Suntem Irina și Răzvan, facilitatori în Metoda somatică integrală Sundao din 2018, cu peste 1000 de ore de practică fiecare.

Despre Irina:
Am început să practic Metoda somatică integrală în mai 2012 și de atunci viața mea s-a schimbat în bine sub toate aspectele. Mai întâi am reușit să depășesc o perioadă de depresie și insomnie, apoi imunitatea mi s-a îmbunătățit considerabil și am devenit tot mai conștientă de mine. Ulterior am căpătat mai multă claritate mentală și am reușit să fac câteva schimbări radicale în plan personal și profesional. Mi-am regăsit vocea interioară și am învățat să o ascult și o las să mă ghideze în viața de zi cu zi, pe toate planurile.

Despre Răzvan:
În septembrie 2013 m-am întâlnit prima oară cu Metoda somatică integrală, încercând să îmi explic ceea ce consideram că este un eșec în viața personală. Am înțeles atunci că legile universului sunt mai subtile decât poate rațiunea să explice. Am descoperit că fiecare are propriul adevăr, independent de ce spune lumea și societatea, că fiecare relație este mai mult decât bună sau rea, că orice criză în viață este și o ocazie de a-ți fi mai bine, iar acțiunile noastre ne determină viața și nu situațiile conjuncturale sau karma.
În timpul fiecărei clase vei avea ocazia să te relaxezi și să acorzi atenție corpului tău. Cu multă blândețe și în ritmul propriu, îți vei coordona respirația cu mișcările ușoare ale corpului. După câteva clase poți avea diverse conștientizări despre corpul și gândurile tale.

Beneficiile practicării acestei metode sunt:
– este potrivită pentru oricine, de la nivel începător la avansat, nu necesită să ai experiență anterioară;
– lucrezi doar cât îți permite corpul și în ritmul tău;
– crește flexibilitatea articulațiilor;
– ameliorează durerile de spate și problemele digestive;
– reduce nivelul de stres și senzația de oboseală permanentă;
– corpul și mintea se relaxează, ducând la ameliorarea insomniilor și a durerilor de cap;
– aduce claritate asupra unor subiecte și situații specifice cu care te confrunți;
– susține capacitatea de a lua decizii în acord cu nevoile tale autentice;
– nivelul de energie din corp crește și îl poți susține pe parcursul întregii zile;
– îmbunătățește postura corpului.

Susținem clase de grup în fiecare miercuri, de la ora 19:30 la Sambodhi Studio, sau online.
Contribuția ta este de 60 lei/ședință sau 200 lei/ abonament lunar de 4 ședințe.

Te așteptăm cu drag!
Irina și Răzvan

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
235 recenzii pe
Vanesa Constantin
Vanesa Constantin
7. Ianuarie, 2023.
caterina demian
caterina demian
22. Decembrie, 2022.
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Citeste mai mult
Razvan Arsene
Razvan Arsene
21. Decembrie, 2022.
Sambodhi Yoga Studio este un loc realmente terapeutic. Gasesc aici de fiecare data liniste, caldura, din partea celor cu care ma intalnesc si zambete primitoare. La cursurile de yoga si dans-terapie la care particip realizez din ce in ce mai mult conectarea cu propriul corp, fapt care imi aduce acceptare si impacare. Veniti si veti simti diferenta dupa prima vizita 😊
Citeste mai mult
Flavia Parpala
Flavia Parpala
18. Decembrie, 2022.
Wonderful place with an amazing energy and veriety of yoga classes and teachers. They offer so many other activities as well from massage to sound healing. There’s something for everyone.
Citeste mai mult
Nataliya Chekunova
Nataliya Chekunova
14. Decembrie, 2022.
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Citeste mai mult
Eugénie Fournet
Eugénie Fournet
13. Decembrie, 2022.
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Citeste mai mult
Sofia Gheorghe
Sofia Gheorghe
12. Decembrie, 2022.
A very professional yoga studio with a large variety of classes and teachers and a very heartwarming overall atmosphere 🙂
Citeste mai mult
Anca Moraru
Anca Moraru
12. Decembrie, 2022.
O diversitate de clase, accesibile ca dificultate. Locatia este primitoare si usor de ajuns cu diverse mijloace de transport. Recomand atat pentru fizic cat si pentru a exersa relaxarea.
Citeste mai mult
Cris Keisha
Cris Keisha
10. Decembrie, 2022.
Studioul este super, recomand. Ador sesiunile de yoga cu Irina. Evenimentele sunt super in general. Evenimentele cu Sumeia Ananda sunt wow ❤️ Mulțumesc
Citeste mai mult
Select Language »