Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

19:30 | Sala 2.
Yin & Yang Yoga cu Lavinia Nistor
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

În clasa de Yin ☯️ Yang activăm energia masculină și feminină și îmbinăm armonios 2 stiluri de Yoga (Vinyasa & Yin ).

Practica de tip Yang ne pune corpul în mișcare prin diferite posturi (asane) inspirate din stilul Vinyasa Yoga și ne ajută să activăm fluxul energetic în corp. În partea a doua ne relaxăm în stil Yin, prin asane statice pe care le integrăm cu prezență conștientă.

💮 Yin și Yang sunt cele 2 principii taoiste ce descriu două calități complementare prezente peste tot în Viață: Yin este principiul pasiv, lent, interior- meditativ iar în contrast, Yang este mai mult orientat spre exterior, spre mișcare, dinamism, căldură.

🕉️ Este o clasa echilibrată în care vom integra aceste 2 principii într-un mod armonios și benefic pentru corp, minte și suflet.
Cum te ajută această clasă? :
🌱 eliberează tensiunile acumulate in corp si calmeaza mintea
🌱 îmbunătățește circulația, ajută la menținerea sănătății inimii
🌱 contribuie la mentinerea sănătății oaselor, a coloanei vertebrale
🌱 creste nivelul de flexibilitate ceea ce permite corpului sa se miste mai usor
🌱 contribuie la întărirea sistemului imunitar
🌱 reduce stresul și anxietatea
🌱 aduce o stare de calm, acceptare și pace lăuntrică

🌈 Clasa se adresează tuturor participanților, indiferent de nivelul de practică.
👉 Cost 1 ședință: 50 Ron
👉 Abonament 4 ședințe: 170 Ron

☀️🌙☀️🌙☀️🌙☀️🌙☀️🌙☀️🌙☀️🌙

Cu cine? 🧘
Lavinia Nistor – Yoga cu Lavinia
Sunt un suflet boem condus prin viața asta de o sete de cunoaștere și noi descoperiri și de dragoste pentru oameni și viață, în toate formele ei. Sunt un călător al lumii exterioare dar și a celei interioare.
Practic Yoga de 4 ani iar în 2019 m-am certificat ca instructor cu 200RYT la OneYoga în Koh Phangan, Thailanda.
Călătoria mea in Yoga m-a ajutat să devin conștientă de corpul meu fizic, de ce simt și ce gândesc și de tot ceea ce îmi influențează echilibrul și armonia interioară.
Yoga m-a deschis către Viața ce palpită și respiră în orice e viu. M-a ajutat și mă ajută să-mi acutizez senzitivitatea către Viață, către bucuria de a trai, către plăcerile lucrurilor simple și către Natura.

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
155 recenzii pe
Jule Elsäßer
Jule Elsäßer
4. August, 2022.
Wonderful place with an amazing variety of teachers and classes. Marius is the best host, very welcoming and warm-hearted. The ambience of the whole place will bring you peace and the feeling of home by just stepping into the door. All classes were offered in English for me, which I highly appreciate, thank you again! 🌻 🧘‍♀️
Citeste mai mult
CLARA-CRISTINA TUDOSE
CLARA-CRISTINA TUDOSE
3. August, 2022.
Un loc foarte plăcut, in care relaxarea și dezvoltarea personală (de orice forma) se îmbina perfect. 🌸
Citeste mai mult
Laura Vlad
Laura Vlad
3. August, 2022.
Cristina B
Cristina B
31. Iulie, 2022.
A wonderful yoga studio and host. The design and general energy are absolutely great, and both trainers and participants feel this instantly. I had the joy to give yoga classes & weekend workshops here and the collaboration with the host Marius and the students who came filled me with joy and wish to come back. I fully recommend Sambodhi Studio, also for its convenient location in the heart of Bucharest (nearby Universității square).
Citeste mai mult
An Ka
An Ka
26. Iulie, 2022.
I really like this Yoga studio. My instructor is very sweet and knowledgeable, the atmosphere is very peaceful, the energy is great, you can interact with really nice people and I also love how the place is decorated 🙂 I've only tried Slow Flow and it's always a relaxing and interesting experience. Looking forward every week for my class.
Citeste mai mult
Roxana Dobre
Roxana Dobre
12. Iulie, 2022.
Warm and welcoming studio with a great variety of classes and teachers, suitable for all levels. Some of the classes are available in English too, just send an inquire and the host will be more than happy to help.
Citeste mai mult
Madalina Bold
Madalina Bold
11. Iulie, 2022.
Silvia Maria
Silvia Maria
10. Iulie, 2022.
I had recently begun practicing yoga and Sambodhi Studio has made it a very enjoyable experience. The location is convenient with a lot of parking spots. Whether you are new to yoga like me or have been practicing for years, I highly recommend this studio!
Citeste mai mult
Pena Irina
Pena Irina
8. Iulie, 2022.
Select Language »