Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

JOI 19:30, cu Mircea Nicoara

Ashtanga Yoga este o forma moderna a practicii Yoga ce implica disciplina, mișcare și flexibilitate.

Ashtanga yoga este o secvență de posturi de yoga, efectuate într-o ordine specifică, in care se pune accentul relația respirație si mișcare.
In Ashtanga yoga avem sase posturi (asane) fie la sol fie în picioare, care cresc în dificultate și nu variază. O serie primară, o serie secundară și patru niveluri avansate suplimentare. Fiecare practică începe și se încheie cu cinci cicluri de Salutul Soarelui (Sun Salutations).

Cursanții practica fiecare în ritmul lor, iar rolul profesorului de yoga este de a ghida și ajusta individual fiecare elev.

🧘 Despre Instructor
Cu 6 ani de experiența in practica Hatha, Vinyasa si Ashtanga Yoga, Mircea este instructor yoga certificat de Fitness Scandinavia si Y3 School of Yoga din Londra, sub îndrumarea lui Beko Kaygee. Specificul cursurilor sale este accentul pe care il acorda disciplinarii tehnicii asanelor si a respirației, precum si pe aspectul simbolic al practicii si pe conexiunea ei cu evenimentele din viata de zi cu zi, ceea ce face ca unele dintre cursurile sale sa devina adevărate seminarii de filozofie.

📎 Programul Clasei: In fiecare zi de Joi, de la 19:30
🗺 Sambodhi Studio, str Popa Rusu 16A, Zona Universitate.

Inscrieri: 0721344281 / sambodhistudio@gmail.com

Te asteptam cu drag 💞

19:30 | Sala 2
Ashtanga Yoga cu Mircea Nicoara