Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

19:30 | Sala 2.
Asana & Pranayama with Hitesh
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

🧘‍♀️ Hatha Yoga is the mother of all yoga systems.
From Hatha Yoga emerged all the other yoga disciplines. It is the foundation on which one builds their practices.
Hatha Yoga balances our sun and moon energies, our energy channels (Nadi); provides strength, flexibility, structural alignment; strengthens body organs; and most importantly gives us mental wellness by making our mind calm, centered, and sharp.

📖 Speaking from the teachings of traditional practices that I have learned from masters in the Himalayan town of Rishikesh in India, I cannot over-emphasize the role of our breath in making movements in posture. Our breath helps us stay aware, focussed, aids movements, and generates life force (prana). This in turn helps us achieve the results of Hatha Yoga more efficiently and accurately.

🌿 If you are a beginner, or if you are a regular yoga practitioner who wants to make sure if you are doing it right, I strongly recommend you to join a Hatha Yoga class where you can build a strong foundation and deepen your practice and knowledge of postures before moving into various other yoga styles.”

About Hitesh:
⛰ I was born in a spiritual family from the northern mountains in India where we grew up chanting, meditating, doing Asana practices, and learning to become better humans. I was taught from the beginning that it is by ‘giving that we receive and that it is by ‘taking’ that we suffer. I took this advice by heart and life since then has been a journey towards bliss and away from desire, anger, ego, attachments, and greed.

🌍 Later, I moved to a town called Rishikesh, also known as the ‘World Capital of Yoga’, and made it my home forever. I deepened my practices and learning in the town having had come in contact with many masters, teachers, and friends.

📝 A teacher is always a student first and a teacher later. I practice regularly and my practices include Asana, Pranayama, Meditation, and playing musical instruments. I’m currently exploring the aspect of sound healing to be used in Yoga Therapy.
My teaching starts with making my students believe that there is nothing to achieve, there is nothing to gain, nothing is missing in life and nothing needs to be added to make life complete. We are THAT.
All we need to do is to realize it. The whole journey is to realize the selfless self.

☑️ Tuesdays & Fridays at 7:30 pm to 8:45 pm (at the studio & online via Zoom)
☑️ Please book your spot in advance / Accesul se face doar in baza unei rezervari
☑️ Limited seats / Locurile sunt limitate
☑️ Prices:
First Drop-in: 30
Regular Drop-in: 60
Abonament with 4 classes: 200
Abonament with 6 classes: 280
Abonament with 8 classes: 350

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
183 recenzii pe
Radu Florea (Blogu` lui Radu)
Radu Florea (Blogu` lui Radu)
25. Septembrie, 2022.
ana-maria iordan
ana-maria iordan
23. Septembrie, 2022.
La Sambodhi Studio apreciez atmosfera minunata de relaxare, pace si creativitate, oamenii calzi si primitori, activitatile diverse si interesante-folositoare pentru corp, minte, suflet💓 Eu merg constant, cu bucurie la Yoga Magica cu Laura, o experienta pe care corpul si spiritul meu o savureaza din plin💓 Am mai participat cu bucurie si la atelierul de dream-catcher-e, cu Flavia, si sunt incantata si acum de minunatul obiect pe care l-am creat atunci. Recomand cu tot sufletul acest hub de incantare, Sambodhi! Ana Maria
Citeste mai mult
Anca Pirvan
Anca Pirvan
22. Septembrie, 2022.
Un spațiu în care te simți cu adevărat cuprins de magia a tot ce te înconjoară!😇😇😇😇😇
Citeste mai mult
Ioana Hagiu
Ioana Hagiu
21. Septembrie, 2022.
Atmosfera extrem de placuta, diversitate, curatenie.
Citeste mai mult
Laura P
Laura P
21. Septembrie, 2022.
Anca Sarau
Anca Sarau
20. Septembrie, 2022.
Un studio extraordinar, plin de oameni minunati. Pana acum am fost la 3 clase, cu instructori diferiti. Experientele au fost foarte placute la fiecare clasa. Partea minunata este ca orarul este accesibil, atat pentru persoanele matinale cat si pentru cei care nu se pot trezi devreme si stau la birou mai mult (au clase si de la 19.30).
Citeste mai mult
Andreea Stegăriță
Andreea Stegăriță
20. Septembrie, 2022.
Am participat la cursul Irinei Goldstein și mi-a plăcut extraordinar de mult. Irina este un profesor foarte bun, nu a pus presiune deloc pe anumite mișcări și m-a ajutat și corectat când am încercat anumite mișcări. A adus în prim plan importanta deschiderii și centrării în corp și de asemenea, importanta emoțiilor. Am ajuns acasa super relaxata și cu corpul detensionat. Vor revenii cu drag și curiozitate.
Citeste mai mult
Anda Felea
Anda Felea
19. Septembrie, 2022.
Raluca Marinescu
Raluca Marinescu
19. Septembrie, 2022.
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie. Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier. Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor. Mereu revin cu placere!
Citeste mai mult
Select Language »