Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

VINERI, ORA 19:30 cu Adelina

Când ți-ai dedicat ultima data timp exclusiv ție? Când te-ai reconectat ultima dată cu tine, să vezi ce mai faci, cum te simți, ce nevoi ai și ce-i lipsește sufletului tău să fie bine?

Poate în ultima perioadă ai dat foarte mult în exterior, celorlalți, și mai puțin ție. Poate mintea ta e într-un loc să rezolve lucruri, inima în alt loc, să simtă emoții diverse, iar corpul face total altceva decât cele două.

Hai să le aducem împreună să formeze un întreg, iar tu să te întorci la momentul prezent și să te bucuri de întâlnirea cu tine. Poate nu va fi cea mai confortabila și plăcută întânire la început, dar este a ta și e nevoie de ea.

Yoga e un instrument minunat să te întoarcă la tine, să te adune, să-ți ofere conștientizări, claritate și conexiunea cu momentul prezent – momentul care contează cu adevărat.

Te invit la o sesiune de 1h 30 de minute în care să medităm, să respirăm conștient, să punem corpul în mișcare în asane și să ne răsfățăm cu o relaxare binemeritată la final.

Reconectează-te cu cine ești tu în esență și stai cu acel tu, căci are nevoie de tine pentru vindecare și evoluție pe mai departe. 🙂

Această clasă este concepută pentru toată lumea, indiferent de nivelul de pregătire sau de condiția fizică.

Cost 1 ședință: 50 lei

Abonament 4 ședințe: 150 lei

Înscrierile se fac pe ade.dinu@gmail.com sau prin mesaj pe Whatsapp la 0725838174.

Plata se poate face prin Revolut, cash sau în contul bancar RO15INGB0000999904021000 (Dinu Adelina Mirela)

******

Despre mine, Adelina 

Întâlnirea mea cu yoga s-a întâmplat când m-am simțit total deconectată de mine însămi.

Nu-mi cunoșteam corpul, nu-mi acceptam emoțiile și nu aveam o relație de prietenie cu mintea mea. Eram certată și supărată pe mine. Încă sunt și acum, dar mult mai puțin. Practica yoga m-a ajutat să mă cunosc mai bine, să mă întorc la mine în mod onest, dar cel mai important – să mă accept așa cum sunt. Nu doar cu lumină, dar și cu umbra.

Yoga este procesul de autoacceptare, vindecare, iertare și iubire de sine.

Fac yoga de 7 ani și predau de 3 ani. Sunt instructor certificat internațional la Yoga Alliance, cu 200 RYT încheiate în 2018 și instructor de Kids & Family Yoga cu certificare internațională obținută la Yoga & Kids International în 2020.

În ultimii 7 ani am trecut prin multe transformări, însă yoga a rămas constantă. Mă menține stabilă, conștientă, îmi ține sub control egoul, îmi oferă claritate, mă conectează la divinitate și îmi este momentan cea mai bună metodă de prevenție în fața dezechilibrelor și cea mai bună metodă de self-therapy pentru mine.

În rest, îmi place să mă exprim prin scris, pictură și păpuși din fetru. Cos păpuși și le scot în lume prin proiectul meu de suflet Muțunache – https://www.facebook.com/mutunache

și am o comunitate de yogini pe care îi scot în natură, la yoga în luminiș, de câte ori pot pe –

https://www.facebook.com/YogaCuAdelina.
19:30 | Sala 1
Reunite with Yourself – Hatha Yoga cu Adelina