Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

19:30 | Sala 1.
Kundalini Yoga – Understanding the ten bodies cu Iulia
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

Journey to your ten bodies 🤍
In tradiția Kundalini yoga, ființa umană este formată din zece corpuri – un corp fizic (Physical Body) ,trei corpuri mentale (Negative Mind, Positive Mind & Neutral Mind) și șase corpuri energetice (Soul Body, ArcLine, Auric Body, Pranic Body, Subtle Body & Radiant Body).

Dupa cum o sa descoperiți/experimentați in practica Kundalini Yoga, multe dintre exerciții aprind corpurile energetice și lucruri pe care nu le vedem, dar le simțim.

Yogi Bhajan, fondatorul Kundalini Yoga in lumea occidentală, a introdus cele 10 corpuri ca o modalitate prin care oamenii sa înțeleagă anatomia subtilă intr-un mod practic. El a spus: “If you understand that you are Ten Bodies, and you are aware of those Ten Bodies, and you keep them in balance, the whole Universe will be in balance with you.” (“Dacă înțelegi ca ești 10 corpuri si ești conștient de cele 10 corpuri si le menții in echilibru, întregul Univers va fi în echilibru cu tine”).

Kundalini Yoga angajează toate cele zece corpuri, lucrând astfel pe mai multe niveluri intr-un mod profund. Această practica ne oferă capacitatea de a întări oricare dintre cele zece corpuri exact asa cum ai face cu un mușchi.

Când ne simțim blocați sau dezamăgiți în viață, există șanse mari ca unul dintre Corpurile noastre să fie dezechilibrat. Dacă putem identifica și întări acel corp, putem schimba lucrurile. Cu toate acestea, pentru a face acest lucru, trebuie să fim deschiși și dispuși să ne conectăm cu ființa noastră superioară – și trebuie să știm care sunt corpurile!

Te invit într-o călătorie de 11 clase ✨ în care vom descoperi și lucra pentru a ne echilibra și întări cele 10 corpuri.
___________________________

🔍 Când? 😃 12 Ianuarie – 22 Martie ✨ În fiecare Joi seara, 19:30-21:00
🔍 Unde? 📍Sambodhi Yoga Studio – Strada Popa Rusu nr.16A (Zona Universitate)
🔍 Cat costa? ⚖️ :
1 sedinta -70 lei;
Abonamente:
4 sedinte – 260 lei(valabilitate 6 saptamani)
8 sedinte – 520 lei (valabilitate 8 saptamani)
10 sedinte + 1 sedinta cadou – 600 lei (Valabilitate tot programul – 11 saptamani- îl poți împărți in doua “rate” 🤗)

12 ianuarie
✨Awakening to your ten bodies✨
19 ianuarie – 1st body
✨Soul Body✨ “Heart over head”
26 ianuarie – 2nd body
✨Negative Mind✨ “Longing to belong”
2 februarie – 3rd body
✨Positive Mind✨ “Light where no hope”
9 februarie – 4th body
✨Neutral Mind✨ Access your intuitive senses and compassion.
16 februarie – 5th body
✨Physical Body✨ Balance
23 februarie – 6th body
✨ArcLine✨ Focus – The power of Prayer
2 martie – 7th body
✨Aura✨ “Platform of elevation”
9 martie – 8ht body
✨Pranic Body✨ Life force
16 martie – 9th body
✨Subtle Body✨ “Mastery on Mystery”
22 martie – 10th body
✨Radiant Body✨ Royal Courage See less

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
235 recenzii pe
Vanesa Constantin
Vanesa Constantin
7. Ianuarie, 2023.
caterina demian
caterina demian
22. Decembrie, 2022.
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Citeste mai mult
Razvan Arsene
Razvan Arsene
21. Decembrie, 2022.
Sambodhi Yoga Studio este un loc realmente terapeutic. Gasesc aici de fiecare data liniste, caldura, din partea celor cu care ma intalnesc si zambete primitoare. La cursurile de yoga si dans-terapie la care particip realizez din ce in ce mai mult conectarea cu propriul corp, fapt care imi aduce acceptare si impacare. Veniti si veti simti diferenta dupa prima vizita 😊
Citeste mai mult
Flavia Parpala
Flavia Parpala
18. Decembrie, 2022.
Wonderful place with an amazing energy and veriety of yoga classes and teachers. They offer so many other activities as well from massage to sound healing. There’s something for everyone.
Citeste mai mult
Nataliya Chekunova
Nataliya Chekunova
14. Decembrie, 2022.
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Citeste mai mult
Eugénie Fournet
Eugénie Fournet
13. Decembrie, 2022.
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Citeste mai mult
Sofia Gheorghe
Sofia Gheorghe
12. Decembrie, 2022.
A very professional yoga studio with a large variety of classes and teachers and a very heartwarming overall atmosphere 🙂
Citeste mai mult
Anca Moraru
Anca Moraru
12. Decembrie, 2022.
O diversitate de clase, accesibile ca dificultate. Locatia este primitoare si usor de ajuns cu diverse mijloace de transport. Recomand atat pentru fizic cat si pentru a exersa relaxarea.
Citeste mai mult
Cris Keisha
Cris Keisha
10. Decembrie, 2022.
Studioul este super, recomand. Ador sesiunile de yoga cu Irina. Evenimentele sunt super in general. Evenimentele cu Sumeia Ananda sunt wow ❤️ Mulțumesc
Citeste mai mult
Select Language »