Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

19:30 | Sala 1.
Heartwarming Yoga cu Adelina
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

💚 Te invit să facem o călătorie spre inima noastră pentru a ne conecta pe deplin cu ea.
💚 Ea este centrul ființei noastre, este esența, miezul și locul magic care stabilește echilibrul interior al întregii noastre existențe.
💚 Tot aici este localizată și chakra inimii, Anahata, legătura dintre chakrele inferioare și cele superioare, locul unde simțim emoții și de unde ne conectăm cu elemntul aer prin respirație.
💚 Când inima este în dezechilibru apar: tristețea, gelozia, resentimentul, apăsarea, doliul, iar când ea e în stare optimă suntem capabili de autenticitate, compasiune, iertare, recunostință și iubire.
💚 Cel mai probabil știi toate aceste lucruri și acum doar își sunt confirmate sau reamintite și tot ce pot face e să te invit să te conectezi la inima ta, oricum s-ar simți ea, prin hatha yoga, meditație ghidată și artă intuitivă care să plece direct din ea.

💟 Ce facem la yoga? 💟
Medităm, respirăm conștient, ne punem corpul în asane pentru mai multă deschidere a inimii, flexibilitate, mobilitate și relaxare.
Ne conectăm cu spațiul inimii și facem
facem totul cu blândețe, conștientizare și iubire de sine. Nu forțăm, nu depășim limite, nu avem nimic de demonstrat, doar să fim și să ne bucurăm de o stare de bine și de relaxare.

🌸 Eu, Adelina, te voi ghida într-un mod prietenos și accesibil în această călătorie către tine și să țin spațiul astfel încât să te poți deschide, să te simți confortabil în pielea ta și să simți acel sentiment de comunitate și incluziune pe care le oferă această practică atât de iubită și apreciată.

🧡 Așa că te aștept joi seara, de la 19:30, să vii cu inima și mintea deschise către o practică blândă și caldă, care să îți aducă și zâmbete și prezență, dar și beneficii pe plan fizic, emoțional și mental.
Dă-ți voie să fii și să vii așa cum ești tu, yoga este pentru toată lumea!

❣️ Această clasă este concepută pentru toată lumea, indiferent de nivelul de pregătire sau de condiția fizică.
❣️ Cost 1 ședință: 50 lei
❣️ Abonament 4 ședințe: 150 lei
❣️ Plata se poate face prin Revolut, cash sau în contul bancar RO15INGB0000999904021000 (Dinu Adelina Mirela)

Te aștept cu drag și zen la clase!

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
183 recenzii pe
Radu Florea (Blogu` lui Radu)
Radu Florea (Blogu` lui Radu)
25. Septembrie, 2022.
ana-maria iordan
ana-maria iordan
23. Septembrie, 2022.
La Sambodhi Studio apreciez atmosfera minunata de relaxare, pace si creativitate, oamenii calzi si primitori, activitatile diverse si interesante-folositoare pentru corp, minte, suflet💓 Eu merg constant, cu bucurie la Yoga Magica cu Laura, o experienta pe care corpul si spiritul meu o savureaza din plin💓 Am mai participat cu bucurie si la atelierul de dream-catcher-e, cu Flavia, si sunt incantata si acum de minunatul obiect pe care l-am creat atunci. Recomand cu tot sufletul acest hub de incantare, Sambodhi! Ana Maria
Citeste mai mult
Anca Pirvan
Anca Pirvan
22. Septembrie, 2022.
Un spațiu în care te simți cu adevărat cuprins de magia a tot ce te înconjoară!😇😇😇😇😇
Citeste mai mult
Ioana Hagiu
Ioana Hagiu
21. Septembrie, 2022.
Atmosfera extrem de placuta, diversitate, curatenie.
Citeste mai mult
Laura P
Laura P
21. Septembrie, 2022.
Anca Sarau
Anca Sarau
20. Septembrie, 2022.
Un studio extraordinar, plin de oameni minunati. Pana acum am fost la 3 clase, cu instructori diferiti. Experientele au fost foarte placute la fiecare clasa. Partea minunata este ca orarul este accesibil, atat pentru persoanele matinale cat si pentru cei care nu se pot trezi devreme si stau la birou mai mult (au clase si de la 19.30).
Citeste mai mult
Andreea Stegăriță
Andreea Stegăriță
20. Septembrie, 2022.
Am participat la cursul Irinei Goldstein și mi-a plăcut extraordinar de mult. Irina este un profesor foarte bun, nu a pus presiune deloc pe anumite mișcări și m-a ajutat și corectat când am încercat anumite mișcări. A adus în prim plan importanta deschiderii și centrării în corp și de asemenea, importanta emoțiilor. Am ajuns acasa super relaxata și cu corpul detensionat. Vor revenii cu drag și curiozitate.
Citeste mai mult
Anda Felea
Anda Felea
19. Septembrie, 2022.
Raluca Marinescu
Raluca Marinescu
19. Septembrie, 2022.
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie. Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier. Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor. Mereu revin cu placere!
Citeste mai mult
Select Language »