18:15 | Sala 1
Yoga for a Healthy and Happy Body cu Simona

Yoga for a Healthy and Happy Body @Yoga Cu Simona

🌸 O clasa completa de yoga ce va combina intr-un mod armonios relaxarea, flow-urile mai dinamice si tehnicile de respiratie, ca tu sa ai parte de o experienta minunata.

🧘 Eliberam corpul de tensiune si de ceea ce nu ii mai serveste si relaxam sistemul nervos. Astfel, aducem bucurie corpului, mintii si inimii.
Clasa este pentru orice nivel de practica.
Te astept cu inima deschisa.

De ce ai nevoie:
🌼 Haine comode (la locatie si acasa)
🏵️ Saltea de Yoga (Doar Online) la studio avem disponibile

Investitia ta :
🧘 50 lei pentru o sesiune la Studio
🧘 160 lei – pentru 4 sesiuni la Studio
🧘 30 lei pentru o clasa online

Despre mine:
Eu sunt Simona – iubesc viata, yoga, experientele noi, frumosul din jurul nostru … and I am a cat Lover 😊. Sunt o fire curioasa si dintotdeauna am investit in tot ceea ce a adus un plus in dezvoltarea mea. Pe parcursul vietii mele am explorat diverse arii de dezvoltare personala printre care teatru si yoga – cea din urma fost dragoste la prima vedere.
Am descoperit ca momentul meu de liniste poate aparea chiar si printre taskuri zilnice. Imi iau cateva minute inchid ochii si imi practic respriratia.
Yoga este pentru mine un stil de viata – reprezinta metamorfoza. Yoga m-a ajutat sa imi recapat flexibilitatea intr-o proportie destul de mare. Nu este despre cat de perfect/a esti ci despre cat poti in practica din ziua respectiva.
Nevoia de cunoastrere m-a condus catre retreaturi, clase de yoga si carti citite in acest sens. Am urmat cursul TTC 200h in cadrul Yoga Academy Romania ( Certificare recunoscuta International prin Yoga Alliance International USA), avand profesori pe Erica Nagi si Irene Zarrour.
Te astept in acest spatiu magic, sa te asezi pe salteluta, sa te descoperi si sa iti oferi un moment numai pentru tine. 🤍

Namaste!

Leave a comment

Your email address will not be published.