Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

18:15 | Sala 3.
Yoga cu Dana – Yin&Yang – The Balance in You
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

Lumina – Intuneric
Rasarit – Apus
Viata – Moarte
Zi – Noapte
Activ – Pasiv
Yang – Yin
☯️
Conform filosofiei chineze, universul este compus din dualitate. Nu poate fi lumina fara intuneric, zi fara noapte, apus fara rasarit, ne nastem si murim.
Conceptul de Yin&Yang, originar in filosofia si metafizica chineza se regaseste si in yoga.
Yin yoga este un stil de yoga pasiv in care posturile sunt mentinute o perioada mai lunga, iar nivelul de relaxare este mai profund. Yin yoga este asociat Lunii, femininului, pasivului, tristetii.
Yang yoga este un stil activ, dinamic si este asociat Soarelui, masculinului.

Cele doua laturi se regasesc in fiecare din noi si impreuna formeaza echilibrul.
O clasa de yoga Yin&Yang este o clasa in care lucram atat activ si ridicam energia, cat si pasiv si calmam, aducem liniste.

Beneficiile Yang Yoga 🤸🏻‍♀️
– intareste si tonifica corpul
– ridica nivelul de energie si imbunatateste circulatia
– deblocheaza tensiunile de la nivel fizic permitand energiei vitale sa curga prin corp
Beneficiile Yin Yoga 🧘🏽‍♀️
– imbunatateste flexibilitatea si mobilitatea din zona articulatiilor
– reduce nivelul de stres si anxietate
– calmeaza sistemul nervos si aduce o stare meditativa

Urmatoarele 4 clase vor fi dedicate acestui concept si vom lucra atat activ cat si pasiv.
Fiecare clasa este adaptata oricarui nivel asa ca nu-ti face griji daca esti incepator sau consideri ca nu ai suficienta flexibilitate.
Studio-ul este echipat cu saltele si alte props-uri de care ai putea avea nevoie.

Pretul clasei este de 50 Ron
Pretul unui abonament de 4 clase (valabil 5 saptamani) este de 180 Ron.
🙏🏽
……………………………………………………………..

Light – Dark
Sunrise – Sunset
Life – Death
Day – Night
Active – Passive
Yang & Yin
☯️
According to the Chinese philosophy, the Universe is made of duality. There can`t be light with no dark, day with no night, sunrise without sunset, we are born and we die.
The concept of Yin&Yang, original from the Chinese metaphysics is also found in Yoga.
Yin yoga is a passive style in which the asanas are held for a longer period and the level of relaxation is very deep. Yin yoga is associated to the Moon, the feminine, the passive, the sadness.
Yang yoga is more active, dynamic style and it is associated to the Sun, the masculine.

A Yin&Yang class is a yoga class in which we both lift the energy level and we calm down the nervous system and bring tranquility.
Benefits of Yang Yoga:
– strengthens and tonifies the muscles
– lifts up the energy level and improves circulation
– reduces tension in the body and allows prana (vital energy) to flow

Benefits of Yin Yoga:
– improves flexibility and mobility in the joint area
– reduces stress and anxiety
– calms down the nervous system and induces a meditative state

The next 4 practices will be dedicated to this concept and we will work both active and passive.
Each class is adapted to different levels of practice so don’t worry if you are a beginner or think that you don’t have enough flexibility.
The studio is equipped with yoga mats or other props that you may need during the practice.

The price for one class is 50 Ron.
The price for a subscription (available for 5 weeks) is 180 Ron.

🙏🏽

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
217 recenzii pe
Iuliana Roxana Dinu
Iuliana Roxana Dinu
16. Noiembrie, 2022.
Super cozy și primitor 😍
Citeste mai mult
Diana Mi
Diana Mi
15. Noiembrie, 2022.
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data. Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Citeste mai mult
רואי מנטש
רואי מנטש
14. Noiembrie, 2022.
Andreia Stingaciu
Andreia Stingaciu
10. Noiembrie, 2022.
Am incercat 3 clase diferite de la Sambodhi Studio si m-am simtit foarte bine. Este un studio cu oameni primitori, deschisi, comunicativi si evident cu o energie foarte buna. Desi sunt incepatoare am gasit clase potrivite nivelului meu si ma bucur tare mult ca am inceput sa practic yoga aici cu voi. Intr-o lume stresata si agitata, la Sambodhi am gasit un loc cu liniste sa pot respira si sa iau o pauza.
Citeste mai mult
Dumitru
Dumitru
5. Noiembrie, 2022.
Very nice atmosphere, lots of activities with great instructors. For every yoga session I feel more energised or balance down depending the intention. Have a go to awsome chill out Sambodhi Yoga Studio.🧘🏻‍♂️
Citeste mai mult
roxana matei
roxana matei
5. Noiembrie, 2022.
Delia Iuliana Mindricel
Delia Iuliana Mindricel
5. Noiembrie, 2022.
Locatie foarte frumoasa, luminoasa si cu energie ridicata 💚 toate clasele la care am participat au fost placute, instructorii foarte buni, si am plecat mereu de la studio cu o stare de aliniere si conectare cu mine ❤️ Recomand cu drag ❤️❤️
Citeste mai mult
Georgiana Alina
Georgiana Alina
4. Noiembrie, 2022.
Sambodhi Studio e locul unde te simți foarte bine primit și apreciat pentru felul în care esti. Cursurile de yoga sunt ceva aparte, iar instructorii sunt foarte răbdători cu tine și creeaza o atitudine relaxantă. Merg la yoga de un an și m-au făcut să simt că aceste clase sunt partea mea preferată din săptămână. 🙂 Recomand cu mare drag!!
Citeste mai mult
Gabriela Ostafe
Gabriela Ostafe
3. Noiembrie, 2022.
O oaza de liniste in mijlocul orasului. Situat central, dar totusi locul te face sa uiti de timultul orasului. Dichisit, aranjat si fòarte primitor, centrul ofera o varietate de clase din care poti alege. Oamenii de aici sunt minunati si, da, sfintesc locul.
Citeste mai mult
Select Language »