Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

18:15 | Sala 3.
Disconnect to Reconnect Body-Mind cu Dana
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

Te invit in fiecare vineri, la studio pentru o practica yoga de aproximativ o ora.
Te invit sa te reconectezi cu corpul tau si sa aduci o stare de calm si claritate la nivel mental.
In contextul urban incarcat de activitati, lucruri de facut, stres, aglomeratie si alergare este important sa iti oferi cel putin o ora pe saptamana pentru tine.

Pe parcursul claselor vom face tehnici de respiratie, vom medita, ne vom misca constient si la final, ne vom relaxa. Practica este adaptata atat incepatorilor, cat si celor cu mai multa experienta. Nu trebuie sa iti faci griji daca simti ca nu esti suficient de flexibil sau mobil, prin prezenta constanta, yoga te ajuta sa ajungi acolo unde ai nevoie si sa integrezi aceasta practica antica in stilul tau de viata.

Studio-ul este dotat cu saltele si alte props-uri sau echipamente necesare desfasurarii clasei. Tot ce ai de facut este sa vii cu inima si mintea deschise catre yoga si ceea ce are ea de oferit.
Recomand purtarea de haine comode, lejere astfel incat sa te poti misca in voie.

Pretul unei clase este de 50 Ron
Pretul unui abonament de 4 clase* este de 180 Ron.
*abonamentul este valabil timp de 5 saptamani

Namaste!
Dana

…………………………………………………………………………

You are invited, every Friday at the studio for a one hour yoga class.
I invite you to recconect with your body and bring a sense of clarity and calm in the mind.
The urban context is loaded with activities, to do lists, stress, crowded places and a lot of running and it is important for you to find at least one hour a week that you can dedicate exclusively to yourself.
During the classes we will be practicing breathing techniques, we will meditate, move with awarness and in the end, relax.

The practice caters all levels of yoga, begginer to more experienced student.
You don’t have to worry if you feel you aren’t flexibile or mobile enough, by being present constantly, yoga will help you reach your objectives and include this ancient practice in your lifestyle.

The studio is equipped wit yoga mats and other props or equippment that we may need during the practice.
All you have to do is come towards yoga with an open heart and mind.
Comfortable, loose clothes are reccomended for the practice so that you can feel free as you move.

The price for one class is 50 Ron.
The price for a 4 classes* subscription is 180 Ron
*the subscription is available for 5 weeks.

Namaste!
Dana

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
235 recenzii pe
Vanesa Constantin
Vanesa Constantin
7. Ianuarie, 2023.
caterina demian
caterina demian
22. Decembrie, 2022.
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Citeste mai mult
Razvan Arsene
Razvan Arsene
21. Decembrie, 2022.
Sambodhi Yoga Studio este un loc realmente terapeutic. Gasesc aici de fiecare data liniste, caldura, din partea celor cu care ma intalnesc si zambete primitoare. La cursurile de yoga si dans-terapie la care particip realizez din ce in ce mai mult conectarea cu propriul corp, fapt care imi aduce acceptare si impacare. Veniti si veti simti diferenta dupa prima vizita 😊
Citeste mai mult
Flavia Parpala
Flavia Parpala
18. Decembrie, 2022.
Wonderful place with an amazing energy and veriety of yoga classes and teachers. They offer so many other activities as well from massage to sound healing. There’s something for everyone.
Citeste mai mult
Nataliya Chekunova
Nataliya Chekunova
14. Decembrie, 2022.
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Citeste mai mult
Eugénie Fournet
Eugénie Fournet
13. Decembrie, 2022.
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Citeste mai mult
Sofia Gheorghe
Sofia Gheorghe
12. Decembrie, 2022.
A very professional yoga studio with a large variety of classes and teachers and a very heartwarming overall atmosphere 🙂
Citeste mai mult
Anca Moraru
Anca Moraru
12. Decembrie, 2022.
O diversitate de clase, accesibile ca dificultate. Locatia este primitoare si usor de ajuns cu diverse mijloace de transport. Recomand atat pentru fizic cat si pentru a exersa relaxarea.
Citeste mai mult
Cris Keisha
Cris Keisha
10. Decembrie, 2022.
Studioul este super, recomand. Ador sesiunile de yoga cu Irina. Evenimentele sunt super in general. Evenimentele cu Sumeia Ananda sunt wow ❤️ Mulțumesc
Citeste mai mult
Select Language »