Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

18:15 | Sala 1. (din 8 iulie)
Yoga Nidra Kriya pentru relaxare profunda si echilibrare
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

Simți că ai acumulat multă tensiune în corp, ai o stare de epuizare și realizezi că ai nevoie de mai multă odihnă, de un somn mai liniștit și mai adânc, care să te ajute să îți reechilibrezi nivelul de energie și să devii mai stabil?

Dacă ai un stil de viață stresant pe termen lung, tensiunile acumulate pot crea o serie de dezechilibre în corpul fizic și la nivel energetic, conducând în timp la insomnii sau la un somn superficial.
Te aștept să încheiem împreună o săptămână agitată și epuizantă prin practica de Yoga Nidra Kriya, care ne aduce o senzație de ușurare în minte și în corp și ne va ajuta să avem un somn adânc și odihnitor.

CE ESTE YOGA NIDRA KRIYA
În sistemul Nirvana Yoga, Yoga Nidra Kriya este o kriya de relaxare, care are rolul de a aduce o senzație de ușurare în minte și în corp. În urma practicii, vom simți senzația de pace interioară, fără să mai simțim încordare și stres.

PENTRU CINE ESTE RECOMANDATĂ
Această practică este recomandată pentru persoanele care suferă de contracții musculare, de dezechilibre la nivel energetic, oboseală, de oamenii afectați de stres din cauza stilului de viață modern.
Durata clasei: 60 min

CÂND VOR AVEA LOC CLASELE
Vineri, de la ora 18.15 la 19.15.

ALTE DETALII
Costul unei ședințe offline (drop-in) este de 50 de lei, abonamentul de 4 ședințe este 170 de lei.
Costul unei ședințe online (drop-in) este 40 de lei, abonamentul de 4 ședințe este de 140 lei.
Clasele pot fi ținute și în limba engleză.

RECOMANDĂRI
• Masă – practica se face pe stomacul gol sau la două ore și jumătate după masă;
• Duș- cu jumătate de oră înainte sau după practică;
• Îmbrăcăminte – haine deschise, lejere, din materiale naturale;
• Evitați practica timp de 5 zile la menstruație.

CÂTEVA CUVINTE DESPRE MINE
Numele meu este Amalia Stamate, sunt profesor Nirvana Yoga și discipol direct al Maestrului Madhavacharyan, fondatorul sistemului Nirvana Yoga.
Filozofia Nirvana Yoga și experiența din Ashram au dat un sens căutărilor mele.
Iar pentru că orice proces de învățare vine și cu datoria de transmitere mai departe a cunoașterii primite, prin cursurile de yoga pe care le predau îmi doresc să le transmit studenților parte din ceea ce am primit eu acolo: clipe de pace interioară, de conectare cu realitatea și de realizare de sine.

DESPRE SISTEMUL NIRVANA YOGA
Nirvana Yoga este o știință completă a sănătății, vindecării și evoluției spirituale, fondată și dezvoltată de Maestrul Madhavacharyan, un mare maestru umanitar și spiritual al acestei perioade.
Misiunea acestui sistem este răspândirea cunoașterii corecte și a practicii de Yoga, printr-un mod unic de educație și formare care ajută la dezvoltarea tuturor dimensiunilor personalității noastre – fizică, mentală, intelectuală și spirituală.
De asemenea, sistemul Nirvana Yoga are rolul de a face Yoga accesibilă și benefică persoanelor aparținând tuturor vârstelor, abilităților, sistemelor de credințe și religiilor.
Sistemul Nirvana Yoga este unul complet, care încorporează o gamă variată de tehnici, practicate pentru a ajunge la o stare interioară de bine:

• Terapie pentru spate
• Yoga pentru energizare
• Meditație
• Terapia pentru detensionare
• Terapia prin sunet
• Tehnici de respirație (pranayama)
• Tehnici de kriya

“The peaceful one spreads peace around, the distressed one spreads only distress around”
– Guru Madhavacharyan-

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
140 recenzii pe
Mara Ileana
Mara Ileana
27. Iunie, 2022.
De cateva luni ajung marti seara la clasa de yoga cu Cristina. Prin indrumarea blanda si echilibrarea partilor mai dinamice cu cele mai relaxante imi creeaza in timpul practicii si dupa terminarea clasei o stare de bine , de improspatare. Recomand cu drag!
Citeste mai mult
codruta panazan
codruta panazan
17. Iunie, 2022.
Daca vrei sa te relaxezi profund in weekend, recomand sa participi la clasele de Nirvana Yoga, care sunt o alegere minunata pentru relaxarea profunda si energia pozitiva de care vei beneficia la finalul practicii. De asemenea, @Sambodhi Studio este un studio pe care o sa-l indragesti, cu o atmosfera linistita si confortabila, care transmite atentia si grija gazdei pentru starea de bine.
Citeste mai mult
Quentin Boussageon
Quentin Boussageon
12. Iunie, 2022.
Anca Elena Amariei
Anca Elena Amariei
8. Iunie, 2022.
Un spatiu cald, primitor, cu o gazda flexibila și deschisa la idei noi! Amplasare centrala, locuri de parcare in zona, acces ușor din toate punctele de vedere. Pe scurt, Sambodhi e un studio "proaspăt", căruia îi doresc să crească odată cu comunitatea de practicanți și facilitatori ai stării de bine 🙏❤️
Citeste mai mult
Mihaela Neagu
Mihaela Neagu
8. Iunie, 2022.
Recomand pentru atmosfera placuta, curatenie si mai ales clasele deosebite care se desfasoara acolo. Am ales yoga cu Amalia pentru terapia spatelui si am fost incantata atat de curs cat si de studio. Bonus, e usor de parcat in apropiere.
Citeste mai mult
Amalia Stamate
Amalia Stamate
1. Iunie, 2022.
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase 🙂 Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Citeste mai mult
Serban Lupusor
Serban Lupusor
31. Mai, 2022.
Un studio situat central intr-o zona linistita, curat si amenajat cu bun gust. Eu am aterizat la clasele Irinei de la Yoga Bliss care sunt o combinatie frumoasa si echilibrata de meditatie, streching si efort, un mod minunat de detensionare si de reincarcare a bateriilor. Recomand.
Citeste mai mult
Luminita Tatarici
Luminita Tatarici
31. Mai, 2022.
Un studio foarte curat și cochet în zona centrală. Am mers la clasele Amaliei Stamate de Nirvana Yoga. Recomand cu drag.
Citeste mai mult
codyta codyy
codyta codyy
31. Mai, 2022.