Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

18:00 | Sala 3.
Yoga cu Dana – Set your intentions
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

Maybe you’ve heard in the beginning of a yoga class the suggestion to set an intention and work on accomplishing it.
The new season comes with some end of the year resolutions and many of us have lists of things we want to do or small changes we want to bring into our lives.

Yoga, as a practice, guides us in the direction of evolution, personal development, finding a mental and physical balance.💫
When we set an intention at the beginning of a yoga class, we remind ourselves in which direction we want to grow, what we want to heal or what we want to be grateful for every day.🙏🏽
My intention for the yoga classes I teach is to create a space where each student feels comfortable, motivated and finally, relaxed.💆‍♀️
We will move with the intention of connecting the body with the breath, quieting the mind and simply being present.

You are invited in that space every Friday from 6 p.m.
🔹The class caters any level of practice, so don’t worry if you are a beginner. Listen to your body and the rest will come by itself!
🔹The studio is equipped with yoga mats and other small props that you may use during the practice.
🔹The class takes place in room no 3 located on the top floor.
🔹To register for the class, you can send me a message or you can register directly on the studio’s website, in the activities – group classes section.
https://sambodhi.ro/

🔸The price of a class is 45 lei.
🔸The price of a 4-class subscription* is 160 lei
*a subscription is valid for 5 weeks

Namaste!🙏🏽

—————RO—————-

Poate ca ai mai auzit la inceputul claselor de yoga indemnul de a-ti seta o intentie si de a lucra pentru realizarea ei.
Noul anotimp vine cu unele rezolutii de final de an si multi dintre noi avem liste cu lucruri pe care vrem sa le facem sau mici schimbari pe care vrem sa le aducem in viata noastra.
Yoga, ca si practica ne indruma in directia evolutiei, dezvoltarii personale, gasirii unui echilibru mental si fizic.💫

Atunci cand ne stabilim o intentie la inceputul clasei de yoga, ne reamintim in ce directie vrem sa crestem, ce vrem sa vindecam sau pentru ce vrem sa fim recunoscatori in fiecare zi.🙏🏽
Intentia mea pentru clasele de yoga pe care le predau este de a crea un spatiu in care fiecare cursant sa se simta confortabil, motivat si la final, relaxat.💆‍♀️
Ne vom misca cu intentia de a conecta corpul cu respiratia, de a linisti mintea si de a fi prezenti pur si simplu.

Te astept in acel spatiu in fiecare vineri de la ora 18.
🔹Clasa este adaptata oricarui nivel de practica, asa ca nu-ti face griji daca esti incepator. Asculta-ti corpul si restul va veni de la sine.
🔹Studio-ul dispune de saltele si alte mici props-uri pe care le poti utiliza in timpul practicii.
🔹Clasa se desfasoara in sala 3 situata la ultimul etaj.
🔹Pentru inscriere la clasa imi poti da un mesaj sau te poti inscrie direct pe site-ul studio-ului, la sectiunea activitati – clase de grup.
https://sambodhi.ro/

🔸Pretul unei clase este de 45 lei. 🔸Pretul unui abonament de 4 clase* este de 160 lei
*un abonament este valabil timp de 5 saptamani

Namaste!🙏🏽

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
183 recenzii pe
Radu Florea (Blogu` lui Radu)
Radu Florea (Blogu` lui Radu)
25. Septembrie, 2022.
ana-maria iordan
ana-maria iordan
23. Septembrie, 2022.
La Sambodhi Studio apreciez atmosfera minunata de relaxare, pace si creativitate, oamenii calzi si primitori, activitatile diverse si interesante-folositoare pentru corp, minte, suflet💓 Eu merg constant, cu bucurie la Yoga Magica cu Laura, o experienta pe care corpul si spiritul meu o savureaza din plin💓 Am mai participat cu bucurie si la atelierul de dream-catcher-e, cu Flavia, si sunt incantata si acum de minunatul obiect pe care l-am creat atunci. Recomand cu tot sufletul acest hub de incantare, Sambodhi! Ana Maria
Citeste mai mult
Anca Pirvan
Anca Pirvan
22. Septembrie, 2022.
Un spațiu în care te simți cu adevărat cuprins de magia a tot ce te înconjoară!😇😇😇😇😇
Citeste mai mult
Ioana Hagiu
Ioana Hagiu
21. Septembrie, 2022.
Atmosfera extrem de placuta, diversitate, curatenie.
Citeste mai mult
Laura P
Laura P
21. Septembrie, 2022.
Anca Sarau
Anca Sarau
20. Septembrie, 2022.
Un studio extraordinar, plin de oameni minunati. Pana acum am fost la 3 clase, cu instructori diferiti. Experientele au fost foarte placute la fiecare clasa. Partea minunata este ca orarul este accesibil, atat pentru persoanele matinale cat si pentru cei care nu se pot trezi devreme si stau la birou mai mult (au clase si de la 19.30).
Citeste mai mult
Andreea Stegăriță
Andreea Stegăriță
20. Septembrie, 2022.
Am participat la cursul Irinei Goldstein și mi-a plăcut extraordinar de mult. Irina este un profesor foarte bun, nu a pus presiune deloc pe anumite mișcări și m-a ajutat și corectat când am încercat anumite mișcări. A adus în prim plan importanta deschiderii și centrării în corp și de asemenea, importanta emoțiilor. Am ajuns acasa super relaxata și cu corpul detensionat. Vor revenii cu drag și curiozitate.
Citeste mai mult
Anda Felea
Anda Felea
19. Septembrie, 2022.
Raluca Marinescu
Raluca Marinescu
19. Septembrie, 2022.
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie. Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier. Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor. Mereu revin cu placere!
Citeste mai mult
Select Language »