Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

18:00 | Sala 2.
Yin Yoga Release cu Cristina

☯️ În viață, totul este despre echilibrul între yin și yang atât pe saltea, cât și în afara ei. Yin este calm, relaxat, rece, introspectiv, pe când yang este activ, creează căldură, este contracție.

🌀 Practica Yin are un caracter meditativ, oferindu-ne șansa de a merge în interior și de a hrăni acel spațiu liniștit și calm care ne este inerent.

🌀 Prin Yin Yoga învățăm să ne ascultăm mai bine corpul cu fiecare practică, devenind mai înțelepți pe măsură ce ne cunoaștem din interior către exterior, și mai curioși despre lumea ce ne înconjoară, prin explorarea lumii noastre interioare.

Beneficiile unei clase Yin:
* ținând posturile un timp mai lung decât în practicile obișnuite, suntem provocați să încetinim, să ne depășim limitele personale, să mergem în interior, să ne acceptăm așa cum suntem în acel moment, să devenim mai rezilienți în fața stresului
* În Yin yoga lucrăm cu țesuturile dure ale organismului- tendoane, ligamente, articulații, și câștigăm mai multă flexibilitate
* Totodată, posturile acționează asupra meridianelor energetice (gândiți-vă prin asociere la acupunctură) deblocând astfel energia stagnată de la acest nivel.

✔️ Luni, de la ora 18.00 la Sambodhi Studio.
✔️ Contributia ta: 60 lei / clasa drop-in, sau abonament de 4 ședințe 210 lei (valabil 5 saptamani); 8 sedinte 420 lei (valabil 9 saptamani).
📩 Locurile sunt limitate, așa că te rog să te inscrii pentru a-ți rezerva salteluța.

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »