Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

18:00 | Sala 2.
Detox Yoga cu Anna
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

Va invit marți seară de la ora 18:00 la Sambodhi Studio să parcurgem împreună o ora și un sfert de practică yoga, pentru a ne ajută corpul în procesul de detoxifiere.
Vom folosi tehnici de respirație care dau la o parte din mintea și corpul nostru, stresul și toxinele, emoțiile negative și apatia, și punem în loc energie la nivel fizic și energetic, vitalitate și claritate mentală.

În practică yoga există posturi specifice pentru susținerea detoxifieri, care activează sistemul imunitar și cel limfatic, rezultatul fiind eliminarea toxinelor în mod activ. Folosim inversarea gravitației pentru a stimula sistemul circulator și cel limfatic, și posturile cu răsuciri pentru a stimula sistemul digestiv.
O detoxifiere eficientă înseamnă o mai bună memorie și capacitate de concentrare, digestie îmbunătățită, sistem imunitar puternic, energie și somn odihnitor.
Starea de bine asigură o minte calmă, clară și liberă de obiceiurile care determină acumularea toxinelor.
Vom incheia practica cu o relaxare profunda, pentru a lasa să se integreze toate beneficiile practici.

*𝐄𝐬𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐜𝐨𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚𝐭𝐚 𝐨𝐫𝐢𝐜𝐚𝐫𝐮𝐢 𝐧𝐢𝐯𝐞𝐥 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐚.*
𝐂𝐨𝐬𝐭𝐮𝐥 𝐚𝐛𝐨𝐧𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝟒 𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝟐𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢, 𝐬𝐚𝐮
𝐩𝐥𝐚𝐭𝐚 𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐢 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝟓𝟓 𝐑𝐨𝐧.
*𝒂𝒎 𝒓𝒖𝒈𝒂𝒎𝒊𝒏𝒕𝒆𝒂 𝒔𝒂 𝒂𝒋𝒖𝒏𝒈𝒆𝒕𝒊 𝒄𝒖 𝟏𝟎 𝒎𝒊𝒏𝒖𝒕𝒆 𝒊𝒏𝒂𝒊𝒏𝒕𝒆 𝒅𝒆 𝒐𝒓𝒂 18 𝒅𝒆𝒐𝒂𝒓𝒆𝒄𝒆 𝒍𝒂 18:00 𝒊𝒏𝒄𝒆𝒑𝒆𝒎 𝒄𝒍𝒂𝒔𝒂.* See less

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
235 recenzii pe
Vanesa Constantin
Vanesa Constantin
7. Ianuarie, 2023.
caterina demian
caterina demian
22. Decembrie, 2022.
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Citeste mai mult
Razvan Arsene
Razvan Arsene
21. Decembrie, 2022.
Sambodhi Yoga Studio este un loc realmente terapeutic. Gasesc aici de fiecare data liniste, caldura, din partea celor cu care ma intalnesc si zambete primitoare. La cursurile de yoga si dans-terapie la care particip realizez din ce in ce mai mult conectarea cu propriul corp, fapt care imi aduce acceptare si impacare. Veniti si veti simti diferenta dupa prima vizita 😊
Citeste mai mult
Flavia Parpala
Flavia Parpala
18. Decembrie, 2022.
Wonderful place with an amazing energy and veriety of yoga classes and teachers. They offer so many other activities as well from massage to sound healing. There’s something for everyone.
Citeste mai mult
Nataliya Chekunova
Nataliya Chekunova
14. Decembrie, 2022.
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Citeste mai mult
Eugénie Fournet
Eugénie Fournet
13. Decembrie, 2022.
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Citeste mai mult
Sofia Gheorghe
Sofia Gheorghe
12. Decembrie, 2022.
A very professional yoga studio with a large variety of classes and teachers and a very heartwarming overall atmosphere 🙂
Citeste mai mult
Anca Moraru
Anca Moraru
12. Decembrie, 2022.
O diversitate de clase, accesibile ca dificultate. Locatia este primitoare si usor de ajuns cu diverse mijloace de transport. Recomand atat pentru fizic cat si pentru a exersa relaxarea.
Citeste mai mult
Cris Keisha
Cris Keisha
10. Decembrie, 2022.
Studioul este super, recomand. Ador sesiunile de yoga cu Irina. Evenimentele sunt super in general. Evenimentele cu Sumeia Ananda sunt wow ❤️ Mulțumesc
Citeste mai mult
Select Language »