Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

18:00 | Sala 1. (din 7 Februarie)
Clasă de meditație și practici energetice cu Marius Eugen Popa
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

Namaste!

Am plăcerea să vă anunț că am lansat o serie de evenimente cu scopul de a învăța alți oameni despre tehnicile pe care le-am studiat și practicat în ultimii 8 ani.
Te invit în fiecare marți seară la o clasă specială în care o să găsești liniștea și armonia interioară. La începutul fiecărei clase o sa avem o sesiune de încalzire și de întrăbări.

În functie de energia grupului si de nevoile participantilor, fiecare clasă o sa aiba o tematică și o sa practicăm împreună:
– Tehnici de respirație
– Miscări din Tai Chi
– Yoga

CADOU: În luna ianuarie prima sesiune cu mine este gratuită!

Care sunt beneficiile practicii:
✅Relaxarea profundă
✅Calmarea minții și a gândurilor excesive
✅Armonizarea corpurilor (fizic, energetic, emotional si mental)
✅Creșterea gradului de conștiență
✅Dezvoltarea senzorială și energetică.
✅Ai un spațiu sigur unde poți creste spiritual

Informații despre facilitator: Mă numesc Marius Eugen Popa și am peste 7 ani experiență în zona spirituală. Sunt practicant de Tai Chi, Yoga și formator în regresii și meditatii. Această poveste a început în 2014 când s-a produs o schimbare bruscă în viața mea. Atunci am început să îmi pun întrebări profunde despre cine sunt?, care e scopul meu suprem în această viată? Cum pot să îmi controlez gândurile si unele emoții? etc. Așa am descoperit diferite tehnici pe care le-am introdus în rutina mea zilnică: exercitii de respiratie, yoga, meditatie, Tai Chi etc

În toată această perioadă am studiat diferite curente spirituale, absolvind următoarele cursuri:
– Thetahealing Basic (2015)
– Curs de BioTherapy și Reiki (2019)
– Scoala Solariană gradul 1 (2020) si gradul 2 (2021)
– Programul de formare ESES: Vindecare somato-emotionala prin regresii (2022)
– Tantra (2022)
– Si multe retreaturi si evenimente de Yoga și dezvoltare personală.
Îmi place ceea ce fac si doresc dau mai departe din cunoașterea mea spirituală.

Când? Din 3 ianuarie 2023 în fiecare marti orele 18:00. IMPORTANT: deschid clasa la ora 18:00 si va pot astepta pana al 18:15.
Unde? Sambodhi Studio, Str. Popa Rusu 16A, et2, Sector 2, Bucuresti.
Cât durează? 90 de minute
Locurile sunt limitate așa că dacă dorești să participi de preferat înscrierea ta până luni seară.

Investiție: 80 lei sau 280 abonamentul de 4 sedinte. Plata se poate face prin Revolut sau numerar la eveniment.
Ce e nevoie să iei cu tine: În primul rand de motivatie si de deschire pentru practicile spirituale. Sala este dotată cu tot ce e nevoie pentru o clasa de meditatie.
Cine poate să participe? Oricine, indiferent daca a mai practicat sau nu.

Multumesc!
Marius Eugen Popa 🙏

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
235 recenzii pe
Vanesa Constantin
Vanesa Constantin
7. Ianuarie, 2023.
caterina demian
caterina demian
22. Decembrie, 2022.
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Citeste mai mult
Razvan Arsene
Razvan Arsene
21. Decembrie, 2022.
Sambodhi Yoga Studio este un loc realmente terapeutic. Gasesc aici de fiecare data liniste, caldura, din partea celor cu care ma intalnesc si zambete primitoare. La cursurile de yoga si dans-terapie la care particip realizez din ce in ce mai mult conectarea cu propriul corp, fapt care imi aduce acceptare si impacare. Veniti si veti simti diferenta dupa prima vizita 😊
Citeste mai mult
Flavia Parpala
Flavia Parpala
18. Decembrie, 2022.
Wonderful place with an amazing energy and veriety of yoga classes and teachers. They offer so many other activities as well from massage to sound healing. There’s something for everyone.
Citeste mai mult
Nataliya Chekunova
Nataliya Chekunova
14. Decembrie, 2022.
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Citeste mai mult
Eugénie Fournet
Eugénie Fournet
13. Decembrie, 2022.
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Citeste mai mult
Sofia Gheorghe
Sofia Gheorghe
12. Decembrie, 2022.
A very professional yoga studio with a large variety of classes and teachers and a very heartwarming overall atmosphere 🙂
Citeste mai mult
Anca Moraru
Anca Moraru
12. Decembrie, 2022.
O diversitate de clase, accesibile ca dificultate. Locatia este primitoare si usor de ajuns cu diverse mijloace de transport. Recomand atat pentru fizic cat si pentru a exersa relaxarea.
Citeste mai mult
Cris Keisha
Cris Keisha
10. Decembrie, 2022.
Studioul este super, recomand. Ador sesiunile de yoga cu Irina. Evenimentele sunt super in general. Evenimentele cu Sumeia Ananda sunt wow ❤️ Mulțumesc
Citeste mai mult
Select Language »