Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

18:00 | Sala 1. (din 28 Martie)
ACTIVATE YOUR ENERGY – Breathing, Qigong and Meditation

Bună ziua,
Vrei să ai mai multă energie și claritate?
Îți dorești să îți crești vibrația și să înveți noi practici spirituale?
Ai un ritm de viată alert și vrei o practică prin care să iți liniștești mintea și gândurile?
Atunci această clasă este pentru tine!

Odată cu venirea primăverii corpul nostru are nevoie de mai multă energie și vitalitate. Cele mai eficiente surse de energie sunt: somnul de calitate, respirația corectă, timpul petrecut în natură și mișcarea energie în corp (fizic, energetic, emoțional și mental). DAR când trăim într-un oraș aglomerat și stilul de viața nu permite să petreci mai mult în natură, vin în întâmpinarea ta cu o serie de tehnici care o sa te ajute să te simți mai bine și mai energic!

În cei 8 ani de când am început să practic diferite activități spirituale, am ales cele mai importante lucruri și a venit momentul să le predau mai departe către persoanele dornice să învețe.

Ce o sa facem în fiecare sesiune?
☀️Tehnici de respirație (pranayama) prin care generam mai multa energie (denumită prana, chi sau qi) in interiorul nostru.
☀️ QiGong pentru dezvoltarea corpului energetic.
☀️ Meditația iubirii (o meditație ghidată care ne creste vibrația și ne armonizează în totalitate).
De ce Pranayama? Pranayama reprezintă o tehnică veche de respirație, care explorează mai multe tehnici pentru a se ajunge la o stare profundă de relaxare. În filozofia yoga, se crede că prin controlul respirației vei fi mai capabil/ă să-ți controlezi mintea și gândurile pentru gestionarea stresului și pentru a obține mai multă pace interioară. Fie că este vorba despre a-ți lungi respirația, despre a o face mai profundă, vei putea să lucrezi asupra oricăror obstacole de la nivel mental, emoțional sau spiritual. Există numeroase beneficii ale meditației Pranayama pentru sistemul minte-corp-spirit:
✅Induce relaxarea;
✅Diminuează stresul;
✅Îmbunătățește concentrarea;
✅Crește nivelul de energie.

De ce Qigong? Pentru că este una din cele mai blânde și eficiente tehnici prin care activezi energia în corpurile tale. Potrivit taoismului, starea de sănătate a organismului nostru depinde de un flux clar, puternic și echilibrat de qi prin sistemul meridian. Facem exerciții de respirație și mișcări conștiente, cu multiple beneficii:
✅creșterea energiei vitale;
✅liniștirea gândurilor;
✅calmarea furiei și a emoțiilor;
✅dezvoltarea senzorială și energetică.

De ce e bine să medităm? Pentru că după o zi de lucru, în care am fost foarte prea activ și stresat, e timpul pentru o practică care ne armonizează toate corpurile. Mintea se liniștește iar starea de acceptare a ceea ce este în jurul nostru crește si devenim mai calmi, mai înțelepți. Care sunt rezultatele pe care le simți după această meditație:
✅relaxarea profundă;
✅calmarea minții și a gândurilor excesive;
✅armonizarea corpurilor (fizic, energetic, emoțional si mental);
✅Creșterea gradului de conștientă;
✅Ai un spațiu sigur unde poți creste spiritual.

După fiecare practică o sa te simți:
☀️Liber
☀️Liniștit
☀️Mai ușor
☀️Încrezător în viață și în resursele tale interioare.
☀️Plin de energie.

Informații despre facilitator:
Mă numesc Marius Eugen Popa și am peste 7 ani experiență în zona spirituală. Sunt practicant de Qigong, Yoga și formator în regresii și meditații terapeutice. Această poveste a început în 2014 când s-a produs o schimbare bruscă în viața mea. Atunci am început să îmi pun întrebări profunde despre cine sunt?, care e scopul meu suprem în această viată? Cum pot să îmi controlez gândurile si unele emoții? etc. Așa am descoperit diferite tehnici pe care le-am introdus în rutina mea zilnică: exerciții de respirație, yoga, meditație, Qigong etc. Alături de sutele de ore pe practică individuală, am o mare experiență de viață: sunt antreprenor, team manager, am lucrat în diferite organizații și diferite domenii: logistică, marketing, vânzări sau construcții rezidențiale. Sunt pasionat de muzică și cânt la tobe sau instrumente de percuție. Progresul meu personal s-a mărit pe măsură ce practicam și aplicam principiile spirituale.

În toată această perioadă am studiat diferite curente spirituale, absolvind următoarele cursuri:
– Thetahealing Basic (2015)
– Curs de BioTherapy și Reiki (2019), gradul 1,2 și 3 Reiki
– Scoala Solariană (bazată pe legile lui Zalmoxe) gradul 1 (2020) si gradul 2 (2021)
– Programul de formare ESES: Vindecare somato-emotionala prin regresii și meditații (2022)
– Si multe retreaturi si evenimente de Yoga sau dezvoltare personală.
Îmi place ceea ce fac si doresc dau mai departe din cunoașterea mea spirituală.

Când? Din 14 martie 2023 în fiecare marți orele 18:00
Unde? Sambodhi Studio, Str. Popa Rusu 16A, et2, Sector 2, București.
Cât durează? 90 de minute

Locurile sunt limitate așa că dacă dorești să participi e nevoie de înscrierea ta până luni seară.
Investiție: 70 lei sesiunea sau 240 lei abonamentul de 4 ședințe. Plata se poate face prin Revolut, prin transfer bancar sau numerar la eveniment.

Ce e nevoie să iei cu tine: În primul rând de motivație si de deschidere pentru practicile spirituale. Sala este dotată cu tot ce e nevoie pentru o clasa de yoga si meditație (vestiar, saltele, accesorii etc)
Cine poate să participe? Oricine, indiferent daca a mai practicat sau nu.

Namaste!
Marius Eugen Popa 🙏🏻

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »