Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

18:00 | Sala 1. (din 14 iulie)
Yoga pentru relaxarea corpului si mintii cu Nico
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

English below ↴
Viata noastra devine din ce in mai sedentara si postura defectuoasa ne afecteaza mai mult decat ne dam seama, la nivel fizic, mental si emotional.
Yoga ajuta in mod deosebit, flexibilizand si intarind coloana si articulatiile intr-un mod bland si neinvaziv.

Posturile întăresc mușchii spatelui, precum și mușchii abdominali, esențiali pentru coloana vertebrala, ajutând corpul să mențină o postură corecta și mișcare libera. Durerile de spate pot fi astfel mult reduse sau evitate.

Totodata, pentru o abordarea holistica a corpului, prin posturile abordate si tehnicile de respiratie, organele interne sunt masate si stimulate, respiratia este imbunatatita iar mintea se linisteste si clarifica.

La nivel emotional, gasim pace interioara si o stare aparte de conectare cu sinele.
Posturile practicate in cadrul clasei de yoga sunt special alese pentru nevoile participantilor, de aceea este importanta comunicarea catre instructor a oricaror probleme de sanatate.

Profesorul tau:
Nico Mihalache
Yoga teacher de peste 7ani – Hatha Yoga, Yin Yoga și Kids & Family Yoga.
Combin yoga si NLP pe calea spre autocunoastere.

Schimbul de energie pentru o clasă de 90′ este de 50 de lei sau 180lei abonament lunar de 4 clase.

…………………………………………………………

Our lives are becoming more sedentary and poor posture affects us more than we realize, physically, mentally and emotionally.
Yoga helps in a special way, flexing and strengthening the spine and joints in a gentle and non-invasive way.

The postures strengthen the back muscles as well as the abdominal muscles, which are essential for the spine, helping the body to maintain a correct posture and free movement. Back pain can thus be greatly reduced or avoided.

At the same time, for a holistic approach to the body, through the asanas and breathing techniques, the internal organs are massaged and stimulated, the breathing is improved and the mind calms down and clarifies.

On an emotional level, we find inner peace and a special state of connection with the self.
The postures practiced in the yoga class are specially chosen for the needs of the participants, that is why it is important to communicate to the instructor any health problems.

Your teacher:
Nico Mihalache
I have been teaching yoga for over 7 years- Hatha Yoga, Yin Yoga and Kids & Family.
I combine yoga and NLP on the path for self-discovery.

Energy exchange for a 90′ class is 50 ron or 180ron monthly subscription for 4 classes.

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
140 recenzii pe
Mara Ileana
Mara Ileana
27. Iunie, 2022.
De cateva luni ajung marti seara la clasa de yoga cu Cristina. Prin indrumarea blanda si echilibrarea partilor mai dinamice cu cele mai relaxante imi creeaza in timpul practicii si dupa terminarea clasei o stare de bine , de improspatare. Recomand cu drag!
Citeste mai mult
codruta panazan
codruta panazan
17. Iunie, 2022.
Daca vrei sa te relaxezi profund in weekend, recomand sa participi la clasele de Nirvana Yoga, care sunt o alegere minunata pentru relaxarea profunda si energia pozitiva de care vei beneficia la finalul practicii. De asemenea, @Sambodhi Studio este un studio pe care o sa-l indragesti, cu o atmosfera linistita si confortabila, care transmite atentia si grija gazdei pentru starea de bine.
Citeste mai mult
Quentin Boussageon
Quentin Boussageon
12. Iunie, 2022.
Anca Elena Amariei
Anca Elena Amariei
8. Iunie, 2022.
Un spatiu cald, primitor, cu o gazda flexibila și deschisa la idei noi! Amplasare centrala, locuri de parcare in zona, acces ușor din toate punctele de vedere. Pe scurt, Sambodhi e un studio "proaspăt", căruia îi doresc să crească odată cu comunitatea de practicanți și facilitatori ai stării de bine 🙏❤️
Citeste mai mult
Mihaela Neagu
Mihaela Neagu
8. Iunie, 2022.
Recomand pentru atmosfera placuta, curatenie si mai ales clasele deosebite care se desfasoara acolo. Am ales yoga cu Amalia pentru terapia spatelui si am fost incantata atat de curs cat si de studio. Bonus, e usor de parcat in apropiere.
Citeste mai mult
Amalia Stamate
Amalia Stamate
1. Iunie, 2022.
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase 🙂 Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Citeste mai mult
Serban Lupusor
Serban Lupusor
31. Mai, 2022.
Un studio situat central intr-o zona linistita, curat si amenajat cu bun gust. Eu am aterizat la clasele Irinei de la Yoga Bliss care sunt o combinatie frumoasa si echilibrata de meditatie, streching si efort, un mod minunat de detensionare si de reincarcare a bateriilor. Recomand.
Citeste mai mult
Luminita Tatarici
Luminita Tatarici
31. Mai, 2022.
Un studio foarte curat și cochet în zona centrală. Am mers la clasele Amaliei Stamate de Nirvana Yoga. Recomand cu drag.
Citeste mai mult
codyta codyy
codyta codyy
31. Mai, 2022.