Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Vineri 13.05.22,
20:00 | Sala 1,
Dans Energetic – Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți

Event details

  • October 5, 2022
  • Wednesday, 5:54 PM to 5:54 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Te invit la o sesiune de Dans energetic –Unde exprimarea liberă prin mișcare întâlneşte căldura umană.
Eclipsa din 16 mai ne sustine intru acceptarea tiparelor ce tot revin in exprimarea geniului cu care ne-am nascut, a creativitatii unice ce o continem.
Aceste tipare au ca si fundament raportarea noastra la relatiile cu semenii nostri “iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti”. Aceasta iubire porneste din acceptarea propriei fiinte, a unicitatii ce o continem.
Rebeliunea berbecului cu impulsivitatea sa, ne impinge sa ne exprimam pe noi ca si fiinte individuale. Energia anului 2022 ne transmite ca este momentul lui impreuna, a relatiilor de suflet, a apropierii, a crearii de comunitati, intru acceptare si reamintirea locului sacru al fiecaruia pe acest pamant.
Totodata, acum este un moment important in care ne reamintim de raportarea fireasca in relatia cu bunurile materiale, despre bucuria de a darui intru curgerea fireasca a abundentei.
Ne intalnim vineri 13.05 de la ora 20:00 intru acceptarea propriului geniu prin acceptarea individualitatii in unitate.

Daca si tu simti astfel de momente, te asteptam vineri 13.05 de la ora 20:00 sa dansam alaturi de facilitatoarele Stefania si Lorena intru acceptarea propriului geniu prin acceptarea individualitatii in unitate.
Dansul energetic este o formă de meditaţie prin mişcare liberă, care eliberează cel mai autentic dans din fiecare, generând magie, unitate si energie transformatoare.

PENTRU CINE :
Eşti binevenit indiferent de condiţia ta fizică, experienţa ta în dans sau starea ta emoţională. Vei întâlni oameni de toate vârstele si aptitudinile, veniţi pentru beneficiile minunate ale dansului liber pentru corp, minte şi spirit.

Vineri, 13.05 ora 20:00, Sala 1
Inscriere: Lorena (0720 581 887) & Stefania (0767 703 024)

Sambodhi Studio
Adresa: Str Popa Rusu 16 A et 2, Zona Biserica Armenească
Donatie recomandata 50 lei

Select Language »