Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

17:30 | Sala 1.
Acrofun – Acroyoga Class cu Alexandru Dragan
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

Join me every Wednesday, from 17:30 to have FUN, play and laugh. Leave the seriousness at the door and come to a playful, challenging and non-judgemental space to enjoy life through acroyoga.
Set your phone aside and pick up your friend (s) or come alone!

What is acroyoga?
In Acroyoga, the technical and playful influences of Acrobatics merge with the presence, balance and connection with the self of Yoga practice, to which are added the healing properties of Thai massage. That is why Acro can be a solar, acrobatic, intense practice, but also a therapeutic, healing, slow one.
Acro is a practice that cultivates trust. Trust in your own body, trust in others and trust in the fact that you will do amazing things you never imagined you could do, having a great time.

Acroyoga is based on community, and the smallest community consists of 3.
🐒Base: the one who supports
🐒Flyer: the one that is supported
🐒Spotter: the one who takes care of the safety of the 2

What’s with the class?
The class is open level, but with emphasis on beginners and will take place progressively. As a structure, we start each class with specific warm-up, then move on to the fun part with acro positions / transitions and end with a well-deserved stretching session.

Who am I?
Set in motion since I know myself, I practiced performance swimming, water polo and aikido. In 2014 I started practicing yoga experimenting with various styles and techniques of pranayama. In January 2019 I did the 200 hr RYT Multi-style Yoga Teacher Training in Goa, India.
I discovered Acro in July 2018, and in September 2019 I obtained the certification of Acroyoga International Teacher. Been part of Acrohappies until november 2022 together with Silvia Gheorghe with whom I participated in numerous international intensive trainings and acroyoga festivals. I am passionate about movement and I love this practice because it always brings me to the present moment, constantly challenges me to grow and makes me happy.

Duration: 2 h
Contribution: 220 lei/4 classes subscription ticket or 65 lei/session
Where: Sambodhi Studio, Room 1

**********RO***********

Hai alături de mine în fiecare miercuri, de la 17:30 la DISTRACȚIE, joacă și râsete. Lasă seriozitatea la ușă și vino într-un spațiu jucăuș, provocator și lipsit de prejudecăți să te bucuri de viață prin intermediul acroyoga.
Pune telefonul deoparte și ridică-ți prietenul/a (prietenii) sau vino singur!

Ce e Acroyoga?
În Acroyoga influențele tehnice și jucăușe ale Acrobației se contopesc cu prezența, echilibrul și conexiunea cu sinele din practică Yoga, căreia i se adaugă proprietățile vindecătoare ale masajului Thai. De aceea Acro poate fi o practică solară, acrobatică, intensă, dar și una terapeutică, vindecătoare, lentă.
Acro este o practică ce cultiva încrederea. Încredere în propriul corp, încredere în ceilalți și încredere în faptul că vei face lucruri uimitoare, pe care nu-ți imaginai că le poți face, distrându-te de minune.

Acroyoga se bazează pe comunitate, iar cea mai mică comunitate este formată din 3.
🐒Base: cel care sustine
🐒Flyer: cel care este sustinut
🐒Spotter: cel care are grija de siguranta celor 2

Care-i treaba cu clasa?
Clasa este pentru orice nivel dar cu accent pe începători și se va desfășura progresiv. Ca structură, începem fiecare clasă cu încălzire specifică, apoi trecem la the fun part cu posturi/tranziții acro și încheiem cu o sesiune de stretching bine meritata.

Cine sunt eu?
Pus pe mișcare de când mă știu, am practicat înotul de performanță, polo pe apă și aikido. Din 2014 am început să practic yoga experimentând diverse stiluri și tehnici de pranayama. În ianuarie 2019 am făcut Teacher Training-ul de 200 hr RYT multi-style Yoga în Goa, India.
Am descoperit Acro în iulie 2018, iar în septembrie 2019 am obținut certificarea de Acroyoga International Teacher. Am făcut parte din Acrohappies până în noiembrie 2022 împreună cu Silvia Gheorghe alături de care am participat la numeroase traininguri internaționale intensive și festivaluri de acroyoga. Sunt pasionat de mișcare și iubesc această practică deoarece mă aduce mereu în momentul prezent, mă provoacă constant să cresc și mă face happy.

Durata: 2 h
Contribuție: 220 lei/abonament 4 intrari sau 65 lei/ședința
Unde: la Sambodhi Studio, Sala 1 See less

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
235 recenzii pe
Vanesa Constantin
Vanesa Constantin
7. Ianuarie, 2023.
caterina demian
caterina demian
22. Decembrie, 2022.
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Citeste mai mult
Razvan Arsene
Razvan Arsene
21. Decembrie, 2022.
Sambodhi Yoga Studio este un loc realmente terapeutic. Gasesc aici de fiecare data liniste, caldura, din partea celor cu care ma intalnesc si zambete primitoare. La cursurile de yoga si dans-terapie la care particip realizez din ce in ce mai mult conectarea cu propriul corp, fapt care imi aduce acceptare si impacare. Veniti si veti simti diferenta dupa prima vizita 😊
Citeste mai mult
Flavia Parpala
Flavia Parpala
18. Decembrie, 2022.
Wonderful place with an amazing energy and veriety of yoga classes and teachers. They offer so many other activities as well from massage to sound healing. There’s something for everyone.
Citeste mai mult
Nataliya Chekunova
Nataliya Chekunova
14. Decembrie, 2022.
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Citeste mai mult
Eugénie Fournet
Eugénie Fournet
13. Decembrie, 2022.
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Citeste mai mult
Sofia Gheorghe
Sofia Gheorghe
12. Decembrie, 2022.
A very professional yoga studio with a large variety of classes and teachers and a very heartwarming overall atmosphere 🙂
Citeste mai mult
Anca Moraru
Anca Moraru
12. Decembrie, 2022.
O diversitate de clase, accesibile ca dificultate. Locatia este primitoare si usor de ajuns cu diverse mijloace de transport. Recomand atat pentru fizic cat si pentru a exersa relaxarea.
Citeste mai mult
Cris Keisha
Cris Keisha
10. Decembrie, 2022.
Studioul este super, recomand. Ador sesiunile de yoga cu Irina. Evenimentele sunt super in general. Evenimentele cu Sumeia Ananda sunt wow ❤️ Mulțumesc
Citeste mai mult
Select Language »