Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

17:30 | Sala 1.
Acro Fun – Acro Yoga cu Alexandru Dragan from Acrohappies
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

Join me every Wednesday, from 17:30 to have FUN, play and laugh. Leave the seriousness at the door and come to a playful, challenging and non-judgemental space to enjoy life through acroyoga.
Set your phone aside and pick up your friend (s) or come alone!
What is acroyoga?
In Acroyoga, the technical and playful influences of Acrobatics merge with the presence, balance and connection with the self of Yoga practice, to which are added the healing properties of Thai massage. That is why Acro can be a solar, acrobatic, intense practice, but also a therapeutic, healing, slow one.
Acro is a practice that cultivates trust. Trust in your own body, trust in others and trust in the fact that you will do amazing things you never imagined you could do, having a great time.

Acroyoga is based on community, and the smallest community consists of 3.
Base: the one who supports
Flyer: the one that is supported
Spotter: the one who takes care of the safety of the 2
What’s with the class?

The class is intended for beginners and will take place progressively. As a structure, we start each class with specific warm-up, then move on to the fun part with acro positions / transitions and end with a well-deserved stretching session.

Who am I?
Set in motion since I know myself, I practiced performance swimming, water polo and aikido. In 2014 I started practicing yoga experimenting with various styles and techniques of pranayama. In January 2019 I did the 200 hr RYT Multi-style Yoga Teacher Training in Goa, India.
I discovered Acro in July 2018, and in September 2019 I obtained the certification of Acroyoga International Teacher together with my partner, Silvia Gheorghe, with whom I form Acrohappies. I am passionate about movement and I love this practice because it always brings me to the present moment, constantly challenges me to grow and makes me happy.

Duration: 2 h
Contribution: 220 lei / 4 classes subscription ticket or 65 lei / session
Where: Sambodhi Studio, Room 1

**********RO***********

Hai alături de mine în fiecare miercuri, de la 17:30 la DISTRACȚIE, joacă și râsete. Lasă seriozitatea la ușă și vino într-un spațiu jucăuș, provocator și lipsit de prejudecăți să te bucuri de viață prin intermediul acroyoga.
Pune telefonul deoparte și ridică-ți prietenul/a (prietenii) sau vino singur!😁

Ce e Acroyoga?
În Acroyoga influențele tehnice și jucăușe ale Acrobației se contopesc cu prezența, echilibrul și conexiunea cu sinele din practică Yoga, căreia i se adaugă proprietățile vindecătoare ale masajului Thai. De aceea Acro poate fi o practică solară, acrobatică, intensă, dar și una terapeutică, vindecătoare, lentă.
Acro este o practică ce cultiva încrederea. Încredere în propriul corp, încredere în ceilalți și încredere în faptul că vei face lucruri uimitoare, pe care nu-ți imaginai că le poți face, distrându-te de minune.

Acroyoga se bazează pe comunitate, iar cea mai mică comunitate este formată din 3.
Base: cel care sustine
Flyer: cel care este sustinut
Spotter: cel care are grija de siguranta celor 2

Care-i treaba cu clasa?
Clasa este destinată începătorilor și se va desfășura progresiv. Ca structură, începem fiecare clasă cu încălzire specifică, apoi trecem la the fun part cu posturi/tranziții acro și încheiem cu o sesiune de stretching bine meritat.

Cine sunt eu?
Pus pe mișcare de când mă știu, am practicat înotul de performanță, polo pe apă și aikido. Din 2014 am început să practic yoga experimentând diverse stiluri și tehnici de pranayama. În ianuarie 2019 am făcut Teacher Training-ul de 200 hr RYT multi-style Yoga în Goa, India.
Am descoperit Acro în iulie 2018, iar în septembrie 2019 am obținut certificarea de Acroyoga International Teacher împreună cu partenera mea, Silvia Gheorghe, alături de care formez Acrohappies. Sunt pasionat de mișcare și iubesc această practică deoarece mă aduce mereu în momentul prezent, mă provoacă constant să cresc și mă face happy.

Durata: 2 h
Contribuție: 220 lei/abonament 4 intrari sau 65 lei/ședința
Unde: la Sambodhi Studio, Sala 1

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
183 recenzii pe
Radu Florea (Blogu` lui Radu)
Radu Florea (Blogu` lui Radu)
25. Septembrie, 2022.
ana-maria iordan
ana-maria iordan
23. Septembrie, 2022.
La Sambodhi Studio apreciez atmosfera minunata de relaxare, pace si creativitate, oamenii calzi si primitori, activitatile diverse si interesante-folositoare pentru corp, minte, suflet💓 Eu merg constant, cu bucurie la Yoga Magica cu Laura, o experienta pe care corpul si spiritul meu o savureaza din plin💓 Am mai participat cu bucurie si la atelierul de dream-catcher-e, cu Flavia, si sunt incantata si acum de minunatul obiect pe care l-am creat atunci. Recomand cu tot sufletul acest hub de incantare, Sambodhi! Ana Maria
Citeste mai mult
Anca Pirvan
Anca Pirvan
22. Septembrie, 2022.
Un spațiu în care te simți cu adevărat cuprins de magia a tot ce te înconjoară!😇😇😇😇😇
Citeste mai mult
Ioana Hagiu
Ioana Hagiu
21. Septembrie, 2022.
Atmosfera extrem de placuta, diversitate, curatenie.
Citeste mai mult
Laura P
Laura P
21. Septembrie, 2022.
Anca Sarau
Anca Sarau
20. Septembrie, 2022.
Un studio extraordinar, plin de oameni minunati. Pana acum am fost la 3 clase, cu instructori diferiti. Experientele au fost foarte placute la fiecare clasa. Partea minunata este ca orarul este accesibil, atat pentru persoanele matinale cat si pentru cei care nu se pot trezi devreme si stau la birou mai mult (au clase si de la 19.30).
Citeste mai mult
Andreea Stegăriță
Andreea Stegăriță
20. Septembrie, 2022.
Am participat la cursul Irinei Goldstein și mi-a plăcut extraordinar de mult. Irina este un profesor foarte bun, nu a pus presiune deloc pe anumite mișcări și m-a ajutat și corectat când am încercat anumite mișcări. A adus în prim plan importanta deschiderii și centrării în corp și de asemenea, importanta emoțiilor. Am ajuns acasa super relaxata și cu corpul detensionat. Vor revenii cu drag și curiozitate.
Citeste mai mult
Anda Felea
Anda Felea
19. Septembrie, 2022.
Raluca Marinescu
Raluca Marinescu
19. Septembrie, 2022.
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie. Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier. Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor. Mereu revin cu placere!
Citeste mai mult
Select Language »