Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

12:00 | Sala 3.
Strenght and Flexibility – Hatha Yoga cu Nicoleta Iancu

🕉Clasa de Strenght and Flexibility este o clasa ce îmbina armonios mișcarea, liniștea și respirația.
🌞Secvențele sunt construite astfel încât, trecând de la flow la posturi statice sa devii din ce in ce mai conectat/ă cu respirația și corpul tău, scopul final fiind acela de a-ți elibera mintea și a te bucura de momentul prezent.

Pe ce vom lucra in timpul acestor sesiuni?
🔸întărirea musculaturii
🔸îmbunătățirea flexibilității
🔸îmbunătățirea coordonării și a echilibrului
🔸focus și interiorizare

Cum vom face asta?
🔸Sesiunea începe cu o scurta meditație pentru a ne centra, a ne duce atenția in interior și a ne conecta cu respirația. Continuam cu un flow ce ne va energiza și ne va încălzi corpul pregătindu-l pentru posturile de întărire a musculaturii. In final, când corpul este încălzit, iar sistemul nervos pregatit de relaxarea finala, vom încheia cu un deep-strech.
🔸De ce ai nevoie?
-haine comode
-dorința de cunoastere
-răbdare
Salteluțe și alte accesorii avem la studio🎉
⏰Durata: 12:00 – 13:15
✨Ședința drop-in: 60lei
✨Abonament 4 clase: 200lei
📩Pentru înscrieri, lasă-mi un mesaj privat sau direct pe site-ul sambodhi.ro.
🕉Instagram: The.Namaste.Keeper
Te aștept cu drag,
Namaste🙏🏽

Câteva cuvinte despre mine😊
💫Imi place sa spun ca yoga apărut in viața mea din întâmplare, dar nu întâmplator.
💫Iubesc munții, natura și lucrurile simple. Iubesc să ascult povești de viața și să descopăr oameni și experiențe dincolo de prima impresie.
💫 Practica yoga și meditație m-au ajutat să ajung “acasă”, la acel ceva din interiorul meu care aduce bucurie, împăcare, acceptare si recunoștință pentru ceea ce sunt acum și aici.
💫Cred cu tărie că orele mele pot fi descrise ca fiind unele bazate pe empatie, clase în care oamenii se conectează cu energia mea, precum și cu energia generală a grupului.
💫Sunt instructor acreditat 200Hour TTC Yoga Alliance și continuu student. Fiecare sesiune este o noua oportunitate de a învăța ceva nou despre mine prin relaționarea cu cei ce ma aleg sa îi ghidez, iar pentru asta sunt puternic recunoscătoare.
Dacă simți ca vibrezi cu energia mea, te aștept la clase.🌞
Namaste🙏🏽

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »