Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

12:00 | Sala 3.
Hatha Yoga cu Roxana Barbulescu
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

Join the 🌿 Peaceful Minds Tribe!
🙋🏻‍♀️ Salutare! Eu sunt Roxana (instructor de Yoga autorizat de Yoga Alliance #RYT200hr) și te aștept cu bucurie, în fiecare Sâmbătă, ora 12:00, la Sambodhi Studio – Sala 3, să te ghidez cu blândețe în călătoria ta spre Hatha Yoga!

➡️ Vom aborda clasele ca un proces holistic: deprindem posturi de Hatha Yoga şi relaxare, adăugăm treptat procedee de concentrare mentală, meditație şi tehnici de respiraţie Pranayama;

➡️ Clasele propuse echilibrează toate sistemele corpului, întind și întăresc coloana vertebrală și mușchii, sporesc echilibrul și masează organele vitale. În plus, sunt o formă excelentă de prevenție a dezechilibrelor;

➡️ Deprinderile și abilitățile pe care le dobândim prin practicile de Hatha Yoga sunt durabile, dezvoltă cogniția și motricitatea și ne întăresc, de asemenea, psihicul pentru a face față evenimentelor stresante.

✨ Profilul și nevoile participantului:

• Ești neexperimentat sau intermediar, ai o formă fizică scăzută sau moderată;
• Simți nevoia de mai multă conectare cu tine însuți, de explorare a relației minte – corp – spirit;
• Vrei să te ancorezi mai bine în prezent, să încetinești caruselul gândurilor și să-ți mărești intervalele de concentrare;
• Îți dorești să aduci mai mult echilibru în diversele aspecte ale vieții;
• Ți-ai propus să îți acorzi mai mult timp cu tine, pentru a te cunoaște și a prinde încredere în propria persoană, oprind validările din exterior;
• Simți nevoia de apartenență la un grup cu interese și valori comune.

✨ Obiectivele claselor:

• Să cultive o minte mai liniștită;
• Să aducă prezență și împământare, spre o viață trăită mai conștient;
• Să creeze o stare de echilibru din interior spre exterior;
• Să sporească concentrarea și focusul pe perioade mai lungi;
• Să crească stima de sine și încrederea în forța personală.

✨ Rezultate specifice obținute prin participarea constantă la clase:

• Îmbunătățirea posturii și aliniamentului corporal;
• Întărirea musculaturii picioarelor, a core-ului, a mâinilor și a spatelui;
• Întărirea și flexibilizarea ligamentelor și încheieturilor;
• Reducerea tensiunilor și contracturilor din corp.

Contribuția ta:
• 45 lei – pentru o ședință
• 150 lei – abonament 4 sedinte (valabil 40 de zile)

❓Ce înseamnă pentru tine o minte pașnică, blândă, liniștită❓

Așa a început călătoria mea spre Yoga, acum mai bine de 3 ani, încercând să aflu răspunsul la această întrebare. Mă simțeam deconectată și străină de mine, mă găseam deseori trăind în mintea sau în imaginația mea, senzațiile din corp mă luau prin surprindere, parcă nu erau ale mele și îmi doream mai mult ca oricând să descopăr ce înseamnă armonia dintre minte – trup – spirit. Care este legătura dintre ele, ce se întâmplă când sunt conectate ca un întreg, cum pot cultiva și păstra o stare de prezență și echilibru din interiorul ființei mele spre exterior.

Mă trezeam deseori într-un flow negativ al gândurilor, în mijlocul unor stări pasive de amorțeală totală, ori de revoltă și furie, venite parcă de nicăieri, cu care nu știam să conviețuiesc. Și așa am descoperit încă ceva: că îmi doresc de fapt să fac pace cu mine, să las trecutul în urmă – acolo unde îi este locul, să trăiesc cât mai ancorată în prezent – pentru că este singurul moment care există cu adevărat și să atenuez cumva neliniștea și nesiguranța venite din frica de viitor, de necunoscut.

Și așa am început să îmi doresc să stau mai mult cu mine, să nu mai fug în spatele ”sunt bine!”, să învăț să am răbdare și încredere în procesul meu, să îmi accept toate stările și senzațiile, ca o promisiune de „la bine și la greu!”.

Dacă te regăsești în părți din povestea mea sau poate că totul e bine, însă vrei să aduci un plus de strălucire, liniște și o rutină sănătoasă în viața ta, te aștept în Tribul Minților Pașnice!

#PeacefulMindPeacefulLife!

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
217 recenzii pe
Iuliana Roxana Dinu
Iuliana Roxana Dinu
16. Noiembrie, 2022.
Super cozy și primitor 😍
Citeste mai mult
Diana Mi
Diana Mi
15. Noiembrie, 2022.
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data. Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Citeste mai mult
רואי מנטש
רואי מנטש
14. Noiembrie, 2022.
Andreia Stingaciu
Andreia Stingaciu
10. Noiembrie, 2022.
Am incercat 3 clase diferite de la Sambodhi Studio si m-am simtit foarte bine. Este un studio cu oameni primitori, deschisi, comunicativi si evident cu o energie foarte buna. Desi sunt incepatoare am gasit clase potrivite nivelului meu si ma bucur tare mult ca am inceput sa practic yoga aici cu voi. Intr-o lume stresata si agitata, la Sambodhi am gasit un loc cu liniste sa pot respira si sa iau o pauza.
Citeste mai mult
Dumitru
Dumitru
5. Noiembrie, 2022.
Very nice atmosphere, lots of activities with great instructors. For every yoga session I feel more energised or balance down depending the intention. Have a go to awsome chill out Sambodhi Yoga Studio.🧘🏻‍♂️
Citeste mai mult
roxana matei
roxana matei
5. Noiembrie, 2022.
Delia Iuliana Mindricel
Delia Iuliana Mindricel
5. Noiembrie, 2022.
Locatie foarte frumoasa, luminoasa si cu energie ridicata 💚 toate clasele la care am participat au fost placute, instructorii foarte buni, si am plecat mereu de la studio cu o stare de aliniere si conectare cu mine ❤️ Recomand cu drag ❤️❤️
Citeste mai mult
Georgiana Alina
Georgiana Alina
4. Noiembrie, 2022.
Sambodhi Studio e locul unde te simți foarte bine primit și apreciat pentru felul în care esti. Cursurile de yoga sunt ceva aparte, iar instructorii sunt foarte răbdători cu tine și creeaza o atitudine relaxantă. Merg la yoga de un an și m-au făcut să simt că aceste clase sunt partea mea preferată din săptămână. 🙂 Recomand cu mare drag!!
Citeste mai mult
Gabriela Ostafe
Gabriela Ostafe
3. Noiembrie, 2022.
O oaza de liniste in mijlocul orasului. Situat central, dar totusi locul te face sa uiti de timultul orasului. Dichisit, aranjat si fòarte primitor, centrul ofera o varietate de clase din care poti alege. Oamenii de aici sunt minunati si, da, sfintesc locul.
Citeste mai mult
Select Language »