Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

12:00 | Sala 1. (in 26 Martie) (CLASA SPECIALA)
Tehnici chinezești de masaj terapeutic cu Dana Mirza

Duminica, pe 26 martie, vă invit să cunoașteți sau să aprofundați o tehnică terapeutică din Zhineng Qigong, numită La Qi, cat și masajul terapeutic al spatelui (pe scaun) și tehnici de automasaj al unor puncte/ zone de pe meridianele energetice.

𝗟𝗮 𝗤𝗶 (Open-Close) este o tehnică pentru creșterea energiei, pentru îmbunătătirea funcției de închidere și deschidere a celulelor și de creștere a senzitivității la nivelul palmelor;

Vom învăța:
𝗧𝗲𝗵𝗻𝗶𝗰𝗶 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝘀𝗮𝗷 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗲𝘁𝗶𝗰 𝗮𝗹 𝘀𝗽𝗮𝘁𝗲𝗹𝘂𝗶 𝗽𝗲 𝗽𝗲𝗿𝗲𝗰𝗵𝗶
Masajul se face pe scaun, peste haine; vom avea ocazia și să ne relaxăm, dar și sa facem o faptă bună, atât pentru persoana cu care vom lucra la atelier, cât și mai târziu pentru cei dragi.
𝗧𝗲𝗵𝗻𝗶𝗰𝗶 𝗱𝗲 𝗮𝘂𝘁𝗼𝗺𝗮𝘀𝗮𝗷 al unor puncte/ zone de pe meridianele energetice.

– atelier deschis și începătorilor –
☀️ CĂND: duminică 26 martie, 12.00-14.00
☀️ UNDE: la Sambodhi Studio, Sala 1
☀️ Despre mine: Sunt DANA MÎRZA, instructor de Zhineng Qigong format la școala Daohearts (China), instructor Tai Chi, Yin Yoga și bodyART (https://www.fiveelements.ro/despre-dana/)
☀️ CONTRIBUȚIA ta: 60 de lei
☀️ NUMAR DE LOCURI: maxim 12

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »