Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

12:00 | Sala 1. (din 2 Aprilie)
Yoga to Feel Grounded – with Elena

🌸 Join me for a hatha practice made to cultivate balance.
Let’s go inward and dive into our feelings by uniting our mind and body through breath.

🎒 What to bring:
Comfy clothes
Sambodhi will get you a mattress. For real.

Level: beginner – intermediate

✨Your contribution:
50 lei for one class (150 lei for 4 classes over 1 and 1/2 month max period) – if you join me at the location

🧘‍♀️ About me:
I didn’t always know that I wanted to teach yoga or that I was going to actually do it. On the contrary, in the first class I attended, I thought this was not for me.
Some time passed and yoga reappeared several times in my life. From there to teaching it, all it took was the desire to help (plus 200 hours of preparation, for starters).
Why should you practice with me? Because I want to give you the opportunity to feel (the benefits of this practice) or, at least, to create the context from which everyone can take something they need.
As long as you feel anything during the practice, even discomfort, we’re on the right path.
For more info, feel free to contact me 😊

Namaste 🙏

—————————————————–

🌸 Te invit la o practică de hatha yoga creată pentru a contribui la găsirea echilibrului.
Cu fiecare clasă, vom merge în interior, în adâncul emoțiilor, prin conectarea respirației cu corpul.

🎒 De ce ai nevoie:
Haine comode
La locație avem suficiente disponibile.
Nivel: începător – intermediar

✨ Contribuția ta
50 lei/clasă fizică (150 lei pentru 4 clase pe o perioadă de maxim 1 lună și jumătate)

🧘‍♀️ Despre mine
Nu știam întotdeauna că vreau să predau yoga sau o să ajung să fac asta. Dimpotrivă, în prima clasă la care am participat, am crezut că nu este pentru mine. Din contră, la prima clasă la care am participat, m-am plictisit și m-am gândit că nu este pentru mine.
A trecut ceva timp și yoga a reapărut de mai multe ori în viața mea. De acolo pentru a preda, tot ce a fost nevoie a fost dorința de a ajuta (plus 200 de ore de pregătire, pentru început).
De ce ar trebui să participi la clasa mea? Pentru că vreau să creez contextul în care poți să simți (beneficiile acestei practici) sau, cel puțin, să îți iei ceva de care ai nevoie.
Atât timp cât simți orice în timpul practicii, chiar disconfort, suntem pe drumul cel bun.
Sunt aici dacă ai întrebări 😊

Namaste 🙏

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »